Emlak Konut GYO'nun satış hacmi 17,5 milyar tl

Emlak Konut GYO, 4 yılda ortalama 50 bin 500 bağımsız bölümün satışından 17 milyar 500 milyon lira hasılat elde etti.

Emlak Konut GYO'nun satış hacmi 17,5 milyar tl

Başarılı b ir satış grafiği sürdüren  EmlakKonut GYO, bu yılın 9 ayında  ise, toplamda 3 milyar 23 milyon lira hasılat elde etti.
Emlak Konut  GYO, 4 yılda ortalama 50 bin 500 bağımsız bölümün satışından 17 milyar 500 milyon lira hasılat elde etti. Başarılı b ir satış grafiği sürdüren  Emlak  Konut  GYO, bu yılın 9 ayında  ise, toplamda 3 milyar 23 milyon lira hasılat elde etti.Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,sözkonusu17 milyar 500 milyon 164 bin liralık satış hasılatı ile rekor kırdı. Başarılı çalışma ve  satış  oranları ile sektöre önemli bir hareket  kazandıran Emlak Konut GYO, markalı konut projelerinin yanı sıra,kentsel dönüşüm projelerinde önemli  sorumluluklar yüklendi.

Sektörde önemli oyuncuları  arasında yer alan Emlak Konut GYO, ortaya koyduğu hasılat hacmi ile bir kez daha sektör ve ekonomiye sağladığı katma değeri  kanıtladı.Emlak Konut GYO, konut projelerindeyılın  ilk 9 ayında toplam 6 bin 188 bağımsız birimin satışını yaptı. Sözkonusu satıştan, toplam 3 milyar 23 milyon 242 bin lira gelir elde edildi.

Eylül ayında yapılan  754 konutluk satışın Haziran ayından bu yana sayısal olarak yapılan en yüksek  satış olduğunu vurgulayan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, son 3 ayda satış grafiğindeki  artışın  piyasa ve ekonominincanlanması anlamına geldiğini kaydetti.Kurum, 2014 yılının 9 ayında olmamıza rağmen,9 aylık hasılat performansı dikkate alındığında geçmiş yılların düzeyine erişildiğini söyledi.


<< Önceki Haber Emlak Konut GYO'nun satış hacmi 17,5 milyar tl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER