Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy'de: 1+1 fiyatına 2+1 daireler satışta

Eminevimİnşaat 5YÜZ60 Kurtköy projesinde; 1+1 daire fiyatına 2+1 daire avantajlı fırsatlarla satışta.

Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy'de: 1+1 fiyatına 2+1 daireler satışta

Projede, başlatılan kampanyada  daire fiyatlarına  fark koymadan,  faizsiz ve vade farksız ödeme  fırsatları ile isteyen herkese  ev sahibi olma kolaylığı sağlanıyor.

Eminevimİnşaat  5YÜZ60 Kurtköy projesinde;   1+1 daire fiyatına  2+1 daire avantajlı fırsatlarla satışta.  Projede, başlatılan kampanyada  daire fiyatlarına  fark koymadan,  faizsiz  ve vade farksız ödeme  fırsatları ile isteyen herkese  ev sahibi olma kolaylığı sağlanıyor.Kurtköy’de, 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Eminevim  5yüz60  Kurtköy projesinde,  bloklarda  kat yüksekliği 11 olarak belirlendi.Eminevim5yüz60  Kurtköy projesi, toplam 3 blokta 560 konuttan oluşuyor. Projenin yeni kampanyasında; 1+1 daire fiyatına  2+1 daireler  avantajlı fırsatlarla satışta.

Ayrıca, 2+1 ve 3+1 yeni daireler de Eylül ayı süresince yüzde 15’e kadar avantajlı fiyatlarla yatırımcılara satılıyor.Projede,  ödemeler  firmabünyesinde 60 ay 0 faiz   vade  uygulanıyor. 2016 yılında tamamlanması  planlanan5yüz60  projesi,Eminevim  5yüz60  Kurtköy,lokasyonunda  yükseliyor.5yüz60 Kurtköy  projesinde, 1+0 dairelerden 3+1 dairelere  alternatifi  mevcut.  Projede, beğendiğiniz konuta faiz ve vade farkı ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca İsteyenyatırımcılara araödemesiz, esnek ödeme seçenekleri  sunuluyor.

Merkezi konumda yer alan proje, alışveriş merkezlerine, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Teknopark'a okul ve hastanelere yürüme mesafesin bulunuyor. Zengin sosyal donatı ve  peyzaj düzenlemesine sahip olan projenin, yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor. 5yüz60 Kurtköy projesi de,  kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar da mevcut.5YÜZ60 KURTKÖY İLETİŞİM : 444 36 46

FAİZ  ÖDEMEDEN, KARLI YATIRIM FIRSATI:Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy projesi, modern mimarisi ve Sabiha Gökçen Havalimanına sadece 1 km. ve  alışveriş merkezlerine  de yürüme mesafesinde merkezi  bir lokasyonda konumlanıyor. 5YÜZ60 Kurtköy’ün %80’i yeşil alan ve su peyzajına ayrıldı. Kapalı havuzları, spor salonları ve pek çok detayın düşünüldüğü bu projede beğendiğiniz konuta faiz ve vade farkı ödemeden sahip olabilirsiniz.

5YUZ60 KURTKÖY PROJESİNDE FAİZ YOK, ARA ÖDEME YOK:Alacağınız evin fiyatını yükseltmeden, kredi kullandırmadan, Eminevim bünyesinde faizsiz taksitlendirme fırsatının yanında ara ödemeleri de kaldırıyoruz.

İSTEYENE HİÇ PEŞİNATSIZ  DAİRE:5YUZ60 Kurtköy projesinde hiç peşinatı olmayanlar da ev sahibi olabilir. Peşinatı olmayanlar için yine faizsiz, yine ara ödemesiz taksit imkânı.

5YUZ60 KURTKÖY PROJESİNDE ESNEK ÖDEME PLANLARI:Eminevim'in sunduğu kolaylıklara ilave sizin başka planlarınız olabilir. Ödeme tablonuzu kendiniz hazırlamak ister misiniz? O halde 5YUZ60 Kurtköy sizi bekliyor.

EV ALIRKEN KAZANÇLI ÇIKIN: Bir proje sadece sunduğu kolaylıklarla değil alırken ve aradan geçen kısa zamanda bile kazandırıyorsa kârlıdır. 5YUZ60 Kurtköy  projesi, sizi kısa sürede değer kazanacak kârlı bir yatırıma çağırıyor.


<< Önceki Haber Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy'de: 1+1 fiyatına 2+1 daireler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER