CRM Medya: 14. Gayrimenkul Zirvesi'ni sosyal medya'da yönetti

CRM Medya, bugün düzenlenen 14. Gayrimenkul Zirvesi’nin Sosyal Medya Sponsoru olarak zirvede yer aldı.

CRM Medya: 14. Gayrimenkul Zirvesi'ni sosyal medya'da yönetti

CRM Medya’nın,Sosyal  MedyaEkibi tarafından yönetilenzirve, başından itibaren#GayrimenkulZirvesi14 hashtag'iyle gelen mesajları zirve salonun yer alan led ekranlarda anında yansıttı.

CRM Medya, bugün düzenlenen 14. Gayrimenkul Zirvesi’nin Sosyal Medya Sponsoru olarak zirvede yer aldı. CRM Medya’nın, Sosyal  Medya Ekibi tarafından yönetilen zirve, başından itibaren #GayrimenkulZirvesi14 hashtag'iyle gelen mesajları zirve salonun yer alan led  ekranlarda anında yansıttı.14. Gayrimenkul Zirvesi,GYODER’inevsahipliğinde sektör aktörleri, konunun uzmanı akademisyen ve yatırımcıları buluşturdu.Türkiye Gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen en önemli platform olan Gayrimenkul Zirvesi’nin 14.’sü bu yıl ‘1/100.000’den 1/1000’e Gayrimenkul Sektörü’ temasıyla bugün Hilton İstanbul Bomonti Otel’de yapıldı.



14. Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul ve ekonomi alanındaki önemli isimlerin ve uzmanlarının katıldığı panel ve oturumlarla sektörün nabzını tuttu.Zirve’deözellikle “Gayrimenkul Sektörünün Algı ve İtibarı, “Sektörde Balon Var Mı?”, “Herşey Göründüğü Gibi Mi?: Doğru Bildiğimiz Yanlışlar”, “İş Dünyası Gayrimenkul Platformunda”, “Bina ile Güveni Birlikte İnşa Etmek” gibi konu başlıkları çok yönlü ele alındı.

“CRM Medya” böylesi önemli sektörel buluşmada hem 14. Gayrimenkul Zirvesi’nin Sosyal Medya Sponsoru oldu, hem de zirveye iştirak ederek sektöre yönelik çalışma ve çözüm alternatiflerini gayrimenkul sektörünün önde gelenleri ve konunun uzmanlarına birebir anlatma fırsatı buldu.



Dijital Platformda, fırsatları yerinde ve  profesyonelce değerlendiren CRM Medya, doğru zamanda doğru hamlelerle  müşterilerini doğru hedeflere  yönlendiriyor. Dijital alanda, çözümler sunan CRM Medya, özellikle gayrimenkul sektöründe kazandığı somut başarılar ve müşteri portföyünü oluşturan büyük inşaat firmalarıyla adından söz ettiriyor.

CRM Medya, Gayrimenkul Zirvesi’nde Yoğun İlgi Gördü

Gayrimenkul sektöründeki etkinliklere sponsorluk desteğini sürdürenCRM Medyamüşterilerine; googleadwords, googlegmaıl reklamları, mobil uygulama reklamları, facebook reklamları, twıtter reklamları, youtube reklamları, sosyal medya danışmanlığı, sosyal medya takip ve analiz hizmetleri sunuyor. 

CRM Medya ayrıca, içerik geliştirme, online reklam yönetimi ve danışmanlığı, seo (arama motoru optimizasyonu), landıngpage ve banner tasarımı, online itibar temizliği,web tasarım ve yazılım, sosyal medya kampanyaları geliştirme, topluluk yönetimi, dijital strateji geliştirme, 360 sanal tur ve google haritalara kayıt gibi  çok farklı alanlarda hizmet sunumunda bulunuyor.CRM Medya,Sosyal Medya sponsorluğunu  üstlendiği 14. Gayrimenkul Zirvesi’nden, sektörel çözümleri ve başarıları ile dikkat çekti.

CRM Medya’nın zirvede yer alan standında hazır bulunan CRM Medya Kurucu ortağı  Ramazan BECER, CRM Medya Ortağı Murat Padar ve CRM Medya Dijital Pazarlama Stratejisti Elif TÜRKMEN ziyaretçilerini bizzat ağırlayarak, sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi verdi.Zirve katılımcılarının yoğun ilgi gösterdiği CRM Medya standında, firma yöneticileri ile ziyaretçiler arasında Dijital alanda çözüm yolları ve izlenecek stratejileri içeren soru ve keyifli sohbetler yapıldı. 



Öte yandan, CRM Medya’nın Sosyal MedyaUzmanlarından; Ata Demir, Gizem DİNSEVER  veOkan ARASIL’da zirvenin sosyal medya yönetimi için zirvede yer aldı.GYODER’inevsahipliğinde düzenlenen 14. Gayrimenkul Zirvesi,CRM Medya ekibi tarafından, #GayrimenkulZirvesi14 hashtag'iyle gelen mesajlar zirve salonunda yer alan led  ekranlarda anında yansıtıldı. Böylece zirvenin daha geniş kitle tarafından ele alınması ve insanların konu hakkındaki fikirlerini paylaşmalarına olanak sağlandı.

<< Önceki Haber CRM Medya: 14. Gayrimenkul Zirvesi'ni sosyal medya'da yönetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER