Avrupa Konutları Kale'nin yatırım bedeli 650 milyon

Avrupa Konutları Kale, 650 milyon TL’lik yatırım bedeli ile Topkapı’dainşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale'nin yatırım bedeli 650 milyon

599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten oluşan projede, daire tipleri; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerinden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale’de teslimlerin Temmuz 2016’da yapılması hedefleniyor.

Her Şeyin Başladığı Nokta, sloganı ile lanse edilen proje Avrupa Konutları Kale, 650 milyon TL’lik yatırım bedeli ile Topkapı’da inşa ediliyor.Artaş Grubu tarafından inşa edilen ve 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten oluşan projede daire tipleri ise; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerinden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale’de teslimlerin Temmuz 2016’da yapılması hedefleniyor.Topkapı’da en merkezi noktada  E5otoyolu’nun hemen yanında,37 bin m2 arsa üzerinde  inşa edilen projede, konut bloklarına 88 bin 700 m2, ticari alanlara 21 bin 300 m2 tahsis edildi.

Avrupa Konutları Kale projesinin, geniş bir kitle tarafından uzun zamandır beklendiğini  dile getiren Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya,lansmana özel m2 birim fiyatlarının ortalama 7 bin TL olduğunu söyledi. Çetinsaya, Estetik mimarisinin yanı sıra, az katlı olarak  planlanan projenin, 18 ay olan teslim süresini 16 aya çekmeyi planladıklarını söyledi.Avrupa Konutları markasının gücüne, Artaş Grubu’nun kalitesine inandıklarını söyleyen Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, bundan sonra gayrimenkul yatırımlarına Artaş Grubu devam edeceklerini söyledi.

Ayrıcalıklı ve huzurlu bir yaşam vaad eden Avrupa Konutları Kale projesinde; mimari detay ve ayrıcalıklar kadar peyzaj düzenlemesi ve sosyal donatılara da önem verilmiş. Konut sahiplerine ait 1.350 araçlık kapalı otoparkı olan projede, 2 kapalı yüzme havuz, Türk Hamamı, açık spor alanları, sauna, fitness merkezi ve  buhar odası bulunuyor.Bulunduğu lokasyon  nedeniyle, her yere kolay ulaşım olanağı sunan proje, metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde.

AVRUPA KONUTLARI KALE İLETİŞİM : 444 38 25






<< Önceki Haber Avrupa Konutları Kale'nin yatırım bedeli 650 milyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER