Alfemo ürünlerde %18 gerçek KDV indirimi

Kaliteli ve özgün tasarıma sahip ürünleri ile mobilyada fark yaratanAlfemo’da“%18 Gerçek KDV İndirimi” başladı.

Alfemo ürünlerde %18 gerçek KDV indirimi

Alfemokampanyası  Kids-Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki ürünleride kapsıyor.

Kaliteli ve özgün tasarıma sahip ürünleri ile mobilyada fark yaratan “Alfemo’da%18 Gerçek KDV İndirimi” başladı.  Alfemo kampanyası  Kids-Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki ürünleri de kapsıyor.Alfemo Mobilya, geniş ürün  yelpazesi ile  şık, kaliteli ve her zevke uygun ürünleri  sayesinde evler daha zarif ve şık. Mobilyadan aksesuara kadar bir çok seçenek sunan Alfemo,evleri renklendirip hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Alfemo’da, Çocuk Mobilyasına Yatak Hediye

Kendine özgün tasarımlarını sürekli yenileyen Alfemo’nun İngiliz country tarzının en iyi örnekleri arasında yer alacak, yeni Alaçatı Koleksiyonu ile Anita ve Urla isimlerinde 2 yeni oturma grubukampanyakapsamında kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Çocuk odaları koleksiyonlarında iddialı olan Alfemo, Kids-Teens’te, %18 Gerçek KDV indirim kampanyası kapsamında, erkeklere Adventure, kızlara LovelyYoung, bebeklere Baby –Pedic yatak hediye ediyor.

Alfemo Yatak Merkezi’nde, rahat ve konforlu bir uyku için en rahat yataklar %18 gerçek KDV indirimiyle satışa sunuluyor.Alfemo’nun, %18 Gerçek KDV İndirim Kampanyasında tüm ürünlere World Card’a özel peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunuluyor.




<< Önceki Haber Alfemo ürünlerde %18 gerçek KDV indirimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER