AE ARMA-ELEKTROPANÇ dünya listesinde 250 arasında

AE Arma-Elektropanç,Engineering News Record (ENR) tarafından “Dünyanın En Büyük 250 Müteahhitlik Firması” listesine giriş yaptı.

AE ARMA-ELEKTROPANÇ dünya listesinde 250 arasında

AE Arma-Elektropanç, ayrıca listede yer alan Türkiye’deki 42 müteahhitlik firması arasındaki tek teknik müteahhitlik (MEP) firması oldu.

AE Arma-Elektropanç, inşaat sektörünün en prestijli uluslararası dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından yayımlanan “Dünyanın En Büyük 250 Müteahhitlik Firması” listesine giriş yaptı. AE Arma-Elektropanç, ayrıca listede yer alan Türkiye’deki 42 müteahhitlik firması arasındaki tek teknik müteahhitlik (MEP) firması oldu.

Rusya, Dubai, Katar, Lübnan iştirakleri; Azerbaycan, Abu Dhabi, Moskova, Cezayir şubeleri ile eski Sovyetler Birliği ülkeleri Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da faaliyetlerini 3 kıtada sürdüren AE Arma-Elektropanç’ın7 ülkede devam eden 19 projesi bulunuyor. Kurum, bu yıl Fortune Türkiye ve Capital’in hazırladığı Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listelerde de yer almıştı.

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kızılhan,“Yıllar önce kendimize teknik müteahhitlik alanında bir dünya markası olma hedefi koymuştuk. Dünya çapında prestijli yayın organlarının hazırladığı bu listelerde yer almamızın, hedefimiz doğrultusunda ne kadar doğru adımlar attığımızın bir göstergesi olduğuna inanıyorum. AE Arma-Elektropanç olarak dünya çapında ses getirecek projelere imza atmaya ve Türkiye’yi uluslararası arenada gururla temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

<< Önceki Haber AE ARMA-ELEKTROPANÇ dünya listesinde 250 arasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER