10 Karaköy A Morgans original açıldı

Morgans Grup, otel zincirine bir yenisini ekledi.

10 Karaköy A Morgans original açıldı

Dünyaca tanınmış butik otel zincirlerinin bir halkası olarak İstanbul’da hizmet verecek olan10 Karaköy, A MorgansOriginal, 18 Kasım 2014 tarihinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

Morgans Grup, otel zincirine bir yenisini ekledi. Dünyaca tanınmış butik otel zincirlerinin bir halkası olarak İstanbul’da hizmet verecek olan 10 Karaköy, A MorgansOriginal, 18 Kasım 2014 tarihinde misafirlerini ağılamaya başladı. MorgansGrup’un  hizmetegiren oteli ile Karaköy’e  sık sık gelen  misafirlerin yeni  adresi olma amacında. 10 Karaköy, A MorgansOriginal İstanbul’un sanat merkezi, eğlence ve  kültür merkezi sayılan  Karaköy bölgesine yeni bir renk kazandıracak.
10 Karaköy Oteli, Karaköy’ün Yeni Adresi
‘10 Karaköy, A MorgansOriginal’, aslında 19’uncu yüzyılda hastane olarak kullanılan Büyük Balıklı Han’ın  yenilenmesi ile elde edilen  71 odalı butik bir otel.10 Karaköy, A MorgansOriginalOtelinin girişinde bulunan Rudolf Bar’ı, 22 yıldır Türkiye’de yaşayan ve kendi restoranını açan ilk yabancı şef işletiyor. Sözkonusu dünyaca ünlü şef Rudolf Van Nunen’in restoranı,Rudolf’daSlowFoodkonseptinde; dana yanağı,yaban mersinli dişi ördek, patlıcanlı karides gibi birbirinden eşsiz tatlarRudolf’un favori lezzetleri arasında yer alıyor.

10 karaköy  amorgansoriginal açıldı.


<< Önceki Haber 10 Karaköy A Morgans original açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER