Elmastaş: Pendikspor maçını kazanmak istiyoruz

Elmastaş: Pendikspor maçını kazanmak istiyoruz

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor bu hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Pendikspor müsabakasının hazırlıklarına Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde bulunan tesislerinde başladı. İdman ısınma hareketlerinin ardından dar alanda yapılan pas ve taktik çalışmasıyla sona erdi.

İdman sonrasında gazetecilere açıklama yapan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, "Kendi sahamızda oynayacağımız Pendikspor müsabakasını kazanarak yükselişe geçmek istiyoruz." dedi.

Bandırmaspor'un ligde istenilen yerde olmadığının altını çizen Elmastaş, şampiyonluk iddialarını sürdürebilmeleri için Pendikspor müsabakasını kazanmak zorunda olduklarına dikkat çekti.

Tüm taraftarları Pendikspor müsabakasına çağıran Elmastaş, "Bandırmaspor taraftarları centilmenlik kuralları içerisinde takımlarını desteklesin. Pendikspor müsabakasında moral ve isteklendirme açısında onların desteğine ihtiyacımız var." dedi.

Alpedo Kahramanmaraşspor müsabakasında sakatlanan İsmet Şimşek ve Nazilli Belediyespor müsabakasında sakatlanan Oğuz Özden tedavilerinin devam ettiğini açıklayan Elmastaş, her iki futbolcunun da maç saatine yetişmesi için kulüp doktorlarının çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Elmastaş: Pendikspor maçını kazanmak istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER