Dursun Özbek'ten yeni hoca açıklaması

Akşam saatlerinde yönetici Fatih İşbecer ile birlikte Ankara'dan dönen ve havalimanından direk olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, burada basın mensuplarının sorularına kısa da olsa yanıt verdi.

Dursun Özbek'ten yeni hoca açıklaması

Başkan Özbek, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada gelecek hoca ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, ''Bugünü bir atlatalım, detaylı açıklamaları yapacağız. Şu anda yeni hoca için çalışmalarımız var. Şimdilik daha fazla konuşmak istemiyorum. Öncelikle Hamza Hamzaoğlu'na veda edelim'' ifadelerini kullandı.

Başkan Özbek'in yorgun ve moralsiz olması dikkat çekerken hemen Florya'ya geçti. Özbek, Florya'ya giderek Hamza Hamzaoğlu ile vedalaşacaklarını ardından Türk Telekom Arena'ya giderek durum değerlendirmesi yapacaklarını belirtti.

Özbek şu anda Florya Metin Oktay Tesisleri'nde...

HAMZAOĞLU'NUN EŞİ FLORYA'DAN AYRILDI
Görevine son verilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen ve burada özel eşyalarını toplayan Hamzaoğlu'nun eşi ise tesislerden ayrıldı. Hamzaoğlu'nun ise akşam antrenmanından sonra hem futbolcularla hem de Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerle vedalaşarak tesislerden ayrılması bekleniyor.
<< Önceki Haber Dursun Özbek'ten yeni hoca açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER