Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, makamında basın toplantısı düzenleyecek. (12.00-Ankara)

DÜNYA

- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Kuzey Kutbunda toprakları bulunan ülkelerin dışişleri bakanlarıyla bir araya gelecek. ABD Başkanı Barack Obama'nın toplantıda bir konuşma yapması bekleniyor. (Alaska)

- Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping davetlisi olarak Çin'e gidecek.( Pekin )

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde Lefkoşa'da bulunan Ara Bölge'de bir araya gelecek. (Lefkoşa-Ara Bölge)

- Azerbaycan ve Türkiye'nin düzenlediği askeri tatbikat takip ediliyor. (Bakü)

GÜNCEL

- Şırnak'ın Silopi ilçesi ile Diyarbakır merkez ilçede teröristlerce şehit edilen 3 polisin cenazelerinin yapılacak resmi törenlerin ardından memleketlerine gönderilerek toprağa verilmesi bekleniyor. (Şırnak-Diyarbakır-Kastamonu-Kırıkkale-İzmir)

- Ünlü gazeteci-yazar Oktay Akbal'ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Muğla Akyaka'da toprağa verilecek. (13.05-Muğla)

- Suriye sınırındaki gelişmeleri takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

SPOR

- EURO2016 Fransa Avrupa Şampiyonası A Grubu Eleme maçında Letonya ve Hollanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı hazırlıklarına Riva'da başlayacak. (19.00-İstanbul)

- Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi saat tedarikçisi Nacar'ın milli takıma özel oluşturduğu saat koleksiyonunun tanıtım toplantısı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve A Milli Futbol Takımı oyuncularının katılımı ile gerçekleştirilecek. (18.30-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının transferin son günündeki çalışmaları ve 4. Hafta maçlarının hazırlıkları ile ilgili çalışmaları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER