Bu kez anneler yarıştı çocukları destekledi

Bu kez anneler yarıştı çocukları destekledi

Samsun'da faaliyet gösteren Özel Feza Sare Daştan İlkokulu'nda düzenlenen Aşure Günü etkinlikleri kapsamında öğrenci velileri en güzel aşureyi yapmak için yarıştı.

Özel Feza Sare Daştan İlkokulu öğrencileri velilerinde katılımıyla Aşure Günü'nü kutladı. Okulda yapılan kutlama programı kapsamında anneler arasında ?'en güzel aşure' yapma? yarışması düzenlendi. Yarışmada, anneler birbiriyle kıyasıya yarışırken, minik öğrenciler ise eğlence dolu anlar yaşadı.

JÜRİ ÜYELERİ EN GÜZEL AŞUREYİ SEÇTİ

Yarışmaya katılan annelerin özenle hazırlamış oldukları aşureler ise oluşturulan jüri tarafından büyük bir titizlikle değerlendirildi. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Suzan Yeşildal birinci, Yasemin Özmetin ve Nilüfer Küçük ikinci; Aynur Altuntaş üçüncülük derecesi elde etti. Yarışmaya katılan tüm anneler katılım sertifikası ile ödüllendirildi.

Düzenlemiş oldukları ?Aşure Günü? etkinlikleri ve benzeri programlarla veliler arası kaynaşmaya katkı sağladıklarını belirten Özel Feza Sare Daştan İlkokulu Müdürü Ersin Karaoğlu, ?Aşure Günü'nün anlam ve önemini öğrencilere anlattıklarını söyledi. Kurum olarak bilinçli ve donanımlı nesiller yetiştirmeyi temel amaç edindiklerini kaydeden Karaoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sadece akademik eğitim vermiyoruz. Aynı zamanda onların güncel ve toplumsal konularda da bilinçlenmesini istiyoruz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Bu kez anneler yarıştı çocukları destekledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER