Bakkal: Kazanmayı haketmedik


Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Mersin İdmanyurdu karşısında son pasları iyi kullanamadıklarını söyleyerek, "Kazanmayı hak edecek bir futbol sergilemedik." dedi.

Bakkal 1-0 kaybettikleri Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaptığı açıklamada takım olarak zor günler geçirdiklerini ancak tüm olumsuzluklara rağmen ligde kalma adına mücadeleden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Önceki haftalara baktıkları zaman bekledikleri oyunu oynayamadıklarını anlatan Bakkal, "Mazeretlerin arkasına sığınmak istemiyorum ama eksikler bizi olumsuz etkiledi. İkinci yarıya iyi başladık. Golü bulamayınca atanın kazanacağı maç oldu. Kazanmayı hak edecek bir oyun sergilemedik. İki takımda kazanacak bir oyun sergilemedi açıkçası. Geçen hafta Antalyaspor karşısında daha coşkulu bir takımdık. Ancak artık önümüze bakmamız gerekiyor. 18 puanımız var. Pes etmek yok devam edeceğiz. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Daha iyi oynamamız gerekiyor. Çünkü bu kapasiteye bu takımda var. Son pasları iyi kullandığımız söylenemez." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Bakkal: Kazanmayı haketmedik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER