Avcı'dan, Mustafa Pektemek iddialarına cevap

Abdullah Avcı, Mustafa Pektemek iddialarına cevap verdi.

Avcı'dan, Mustafa Pektemek iddialarına cevap

Medipol Başakaşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Mustafa Pektemek için Beşiktaş Kulübü ve Mustafa’nın kendisiyle bir görüşme yapmadıklarını söyledi.

Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir’de bu sabah yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Avcı, hafta sonunda oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını, medyada çıkan Mustafa Pektemek’in transfer edilmesi haberlerinin ise gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

Abdullah Avcı, amaçlarının kendilerini daha da geliştirerek, sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek olduğunu belirterek, "Bu haftaki rakibimiz Trabzonspor lige iyi başlamış oyuncu kalitesi yüksek olan bir takım. Şu an çıkış arayan bir takım. Biz en iyi şekilde bu maça hazırlanıyoruz. Umarım bunun karşılığını alırız. Geçen sene beklentilerimizin üzerinde oynanan bir oyun ve puan vardı. Bugün baktığımızda geçen seneden puan olarak daha iyi durumdayız. Oyun kalitesi olarak da üzerindeyiz. Amacımız umarım bunu yeterli görmeden bunu devamlı geliştirmek ve Avrupa kupalarına katılma hakkını yakalayabilmek." dedi. 

PEKTEMEK VE KULÜBÜ İLE BİR GÖRÜŞMEMİZ OLMADI

Teknik direktör Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Mustafa Pektemek'in transfer haberleriyle ilgili bir soruya ise Beşiktaş kulübü ile kendisinin ilişkisinin iyi olduğu ve iletişiminin bulunduğunu belirterek şöyle cevap verdi: 

"Beşiktaş Kulübü ile zaten benim ilişkilerim ve iletişimim var. Mustafa benim A Milli Takım’a aldığım oyunculardan birisidir. Önemli bir oyuncudur. Şuan itibari ile böyle bir düşüncemiz ve tasarrufumuz yok. Takım olarak transfer yapıp yapmayacağımız da kesin değil. Çünkü bizim Semih gibi dışarda kalan bir oyuncumuz var ve şu an antrenmanlara yeni başladı. Epureanu da antrenmanlara başlayacak. Rekabet ortamı olan bir takımız. Ortaya nasıl bir resim çıkacak bakacağız. Ekibimiz titizlikle çalışıyor. Böyle bir durum olursa hamleler yapılır ama şuan için böyle bir durum yok."

CİHAN
<< Önceki Haber Avcı'dan, Mustafa Pektemek iddialarına cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER