AKP'li Ayvatoğlu yeniden gözaltında

"Pudra şekeri" savunmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kürşat Ayvatoğlu, savcılığın talimatıyla yeniden gözaltına alındı. Ayvatoğlu'nun pudra şekeri dediği maddenin uyuşturucu olduğu ve şüphelinin bu maddeyi arkadaşlarına da temin ettiği iddiası üzerine yeniden gözaltı kararı çıktı.

SHABER3.COM

Uyuşturucu kullandığı iddiası ile gözaltına alınan ancak "pudra şekeri" savunmasının ardından serbest bırakılan AKP'li Kürşat Ayvatoğlu, ikinci kez gözaltına alındı. İddiaya göre, araçtaki görüntülerde yer alan diğer 2 kişi, Ayvatoğlu'nun pudra şekeri değil uyuşturucu kullandığını, ayrıca kendilerine de uyuşturucu temin ettiğini söylediler.  

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, görüntülerin sosyal medyada yayımlanması üzerine harekete gecen ekipler, 26 Mart'ta olayla ilgili soruşturma başlattı. Kısa sürede Ayvatoğlu'nu gözaltına alan ekipler, görüntülerdeki diğer şahısların tespit edilip yakalanması için de harekete geçti.

Gözaltı süresinin dolmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla salıverildi. Soruşturmayı sürdüren emniyet birimleri, Kastamonu ve İzmir'de diğer kişileri de yakaladı.

Görüntüdeki maddenin uyuşturucu ve uyarıcı olduğunun belirlenmesi ve şüphelinin bu maddeyi arkadaşlarına da temin ettiği iddiası üzerine Ayvatoğlu, savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı.

Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun ifadesinde, kullandığı maddenin "pudra şekeri" olduğunu söylemesine rağmen araçta yanında bulunan ve gözaltına alınan iki kişinin "kullanılan maddenin uyuşturucu olduğunu, Ayvatoğlu'nun kendilerine de uyuşturucu temin ettiğini" öne sürdükleri öğrenildi.
<< Önceki Haber AKP'li Ayvatoğlu yeniden gözaltında Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER