AKP'de 'Kurum' rahatsızlığı büyüyor: 'Keşke...'

Yerel seçimlere bir ay kala AKP içinde en çok konuşulan konu da ortaya çıktı. Gazeteci Hilal Köylü, canlı yayında iktidar partisi kulislerinden edindiği bilgileri aktardı.

SHABER3.COM

Gazeteci Hilal Köylü, AKP içinden edindiği kulisleri Halk TV'den Gözde Şeker'e anlattı. Partililerin daha güçlü bir aday çıkaramadıkları için endişeli olduğunu dile getiren Köylü, herkesin birbirine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Murat Kurum'un 'ne yaptığını' sorduğunu kaydetti.

Köylü, Kurum'un son bir hafta içinde yaptığı gaflara da dikkat çekerek şunları söyledi:

"Onlar da gaf olduğunu kabul etmişler. Müthiş bir konsantrasyon bozukluğu var, dikkat eksikliği var, kampanyaya odaklanamıyor. Nereye gittiğine, programına hakim değil.

Yanındaki ekip arkadaşları bir ölçüde açığını kapatıyor, ama o gerçek anlamda İBB adaylığına soyunduğunun henüz farkında değil. Artık vakit çok dar, bizim bu aday sorununu aşmamız gerekiyor diyorlar.

'HAYIFLANAN BİR AKP VAR ŞU ANDA'
AKP'de şöyle bir hava var. 'Biz yanlış adaylar çıkardık, çok daha güçlü adaylar çıkarabilirdik, bunu yapamadık'. Aday sıkıntısı yaşadıklarını zaten seçim öncesi süreçte de çok konuşmuştuk. 'Keşke çok daha güçlü bir adayla çıksaydık' diye hayıflanan bir AKP var şu anda.

Bu durumda biz bu adayı İmamoğlu'yla nasıl yarıştıracağız sıkıntısı yaşıyorlar. Fatih Turan'ın Murat Kurum İmamoğlu'yla yarışamaz polemik konusundaki sözleri, aslında AKP'nin içindeki havayı biraz yumuşatarak ifade etme yoluydu. Murat Kurum'u kırmadan dökmeden anlatmaya çalıştı. Ama açıkçası AKP'liler diyor ki artık bi karışıklığa Murat Kurum'un bir son vermesi lazım.

Neyi açtığını, nasıl bir programda olduğunu bilmeyen bir aday bizi İstanbul'da zafere götüremez gibi değerlendirmeler yapılıyor."

Erdoğan'ın sahaya daha aktif bir şekilde inmesini bekliyor AKP'liler."
<< Önceki Haber AKP'de 'Kurum' rahatsızlığı büyüyor: 'Keşke...' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER