Ahmet Çalık: Derbide galip gelen taraf olmak istiyoruz


Hafta sonunda derbi karşılaşmasında Osmanlıspor'u ağırlayacak Gençlerbirliği sabah yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü.

Süper Lig'in 9. haftasında Ankara derbisinde Osmanlıspor ile karşılaşacak Gençlerbirliği 3 puana hedeflendi. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Başkent ekibi Galatasaray'da aldığı farklı mağlubiyetin yarasını derbide sarmayı hedefliyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde sabah yapılan çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basına 15 dakikası açık gerçekleşen antrenmanda oyuncular ısınma koşusu sonrası kondisyon çalışması yaptı. Daha sonra 3 gruba ayrılan takımın basına kapalı gerçekleştirilen bölümde Osmanlıspor maçının taktiğini çalıştığı açıklandı.

Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan Doğa, Halil İbrahim ve Splemann çalışmaya katılmadı. Kırmızı siyahlılar Osmanlıspor maçı hazrılıklarına yarın yapacakları tek çalışma ile devam edecek.

OYUNCULAR GALATASARAY YENİLGİSİNİ KAZANARAK UNUTTURMAK İSTİYOR

Bu arada antrenman öncesi takımın son durumu ile ilgili açıklama yapan defans oyuncusu Ahmet Çalık, Kayserispor galibiyeti sonrası milli maç arasına girdiklerini hatırlatarak, "Galatasaray karşısında ilk yarı iyi bir performans sergiledik. İkinci yarı 10-15 dakika daha oyunu kontrol edebilseydik daha farklı sonuç olabilirdi. Bu maçı unutturabilmemiz için Osmanlı maçını kazanmamız lazım. Çok önemli bir maç. Umarım galip gelen taraf biz oluruz." dedi.

Takımın bir diğer genç ismi İrfan Can Kahveci ise yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın büyük takım olduğunu ve bu takımlara karşı her zaman puan almanın zorluğuna dikkat çekti. Osmanlıspor karşısında kendi oyunlarına tekrar dönmek istediklerini dile getiren Kahveci, kendi performansının da geçen yıla göre daha iyi olduğunu herkesin kendisinden daha iyi işler beklediğini belirtti.
CİHAN
<< Önceki Haber Ahmet Çalık: Derbide galip gelen taraf olmak istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER