'Yusuf Olmak' belgeseli Yakup Saygılı bölümüyle ekranlarda!

“Yusuf Olmak” belgeseli bu kez, Türkiye için özellikle 17_25 Aralık büyük yolsuzluk operasyonlarından sonra gündeme gelen bir ismi Yakup Saygılı’yı gündeme taşıyor.

Yakub Saygılı, niçin aday olduğunu fragmanla anlattı

Kamuoyu onun ismini belki de ilk kez 17\25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları ile duydu.

Operasyonlardan sonra önce görevden alındı, daha sonra görev yeri değiştirildi ve meslekten atıldı. 
Nezaketiyle ve duruşuyla bambaşka bir polis portresi çizen Yakup Saygılı Türkiye’yi yurtdışında da temsil eden başarılı bir polisti.

Hiçbir zaman doğrulardan şaşmadı

Onlarca üstün başarı belgesi ile ödüllendirilen Saygılı, 17 Aralık’a kadar herhangi bir soruşturma ya da ceza almadı. Mesleğe ilk başladığı günden bugüne kadar performans puanı, üstleri tarafından, en üst derece olarak belirlendi. Meslek hayatı boyunca birçok yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna katıldı. 17 Aralık operasyonlarının ardından ne hikmetse Yakup Saygılı hakkında 30’a yakın soruşturma açıldı.

Samanyolu Haber TV belgesel ekibi ailesiyle konuşup Yakup Saygılı hakkında bilinmeyenlerin konuşulduğu bir belgesel hazırladı.

Yakup Saygılı nasıl bir eşti, yoğun çalışma koşuşturması arasında çocuklarına nasıl zaman ayırabildi, Kayın pederi ve Kayın validesi onun hakkında ne söyledi, 17 Aralık büyük yolsuzluk operasyonunun ardından ailesi neler yaşadı, o hapisteyken doğan oğlunu ilk gördüğünde ne yaptı gibi sorular bu özel belgeselde cevap bulacak.

Proje Koordinatörlüğünü Veysel Karani Gümüşdereli’nin, yapımcılığını Tarık Dayı’nın, görüntü yönetmeliğini de Seyfi Gül 'ün üstlendiği, Yusuf Olmak… “Yakup Saygılı” belgeseli bu akşam 21.00 da Samanyolu Haber TV’de…

<< Önceki Haber 'Yusuf Olmak' belgeseli Yakup Saygılı bölümüyle ekranlarda! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER