'Yolculardan biri şoföre saldırdı'

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Araçları altına alan metrobüs ancak iki katlı bir otobüse çarparak durabildi. Kaza sırasında metrobüste bulunan yolcular; bir kişinin şoförle tartıştığını ardından da şemsiye ve tekmeyle şoföre saldırdığını, söyledi. İBB yetkilileri kazada 10 kişinin yaralandığını açıkladı.

Metrobüs yoldan çıktı, 10 yaralı!


METROBÜS YOLDAN ÇIKTI

Acıbadem’de yoldan çıkan metrobüs, o sırada oldukça yoğun olan D-100 karayoluna girdi. İki otomobil ve bir minibüsü altına alan metrobüs, iki katlı bir otobüse çarparak durabildi. Kazada yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla en yakın hastanelere götürülürken, kazanın temizlenme çalışmaları devam ediyor. İBB, feci kazada 10 kişinin yaralandığını açıkladı.


İBB: YOLCULARDAN BİRİ SÜRÜCÜYE SALDIRDI

Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan Metrobüs, yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobile ve bir otobüse çarptı. Kazada 10 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambülanslar 6 dakika içerisinde olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun Metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydan geldiği öğrenildi.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği: Metrobüs şoförü dahil 11 kişi yaralandı. Kaza, yolculardan birinin metrobüs şoförüne şemsiye ile müdahale etmesiyle meydana geldi.

Polis kazanın yaşanmasına neden olan iddia hakkında inceleme başlattı.

 
<< Önceki Haber 'Yolculardan biri şoföre saldırdı' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER