Yiğit Bulut üst akla haddini bildirdi mi?

ABD'de bulunan Tayyip Erdoğan üst akıl olarak tabir ettiği iş adamlarıyla bir araya geldi.

samanyoluhaber.com

AKP medyasında sürekli üst aklı yöneten kişiler olarak kendilerinden bahsedilen iş adamı James Rotschild ve eski Dışişleri bakanı Henry Kissinger'la Michael Bloomberg'in organize ettiği toplantıda bir araya geldi. Toplantıyı ilginç hale getirense komplo teorisyeni danışman Yiğit Bulut'un da toplantı masasında bulunmasıydı.

Havuz medyası temsilcisinin attığı tweetle duyurduğu toplantıda Erdoğan ve beraberindekiler New York’ta ünlü Rotschild ailesinin torunlarından James Rotschild ve eski ABD Dışişleri bakanı Henry Kissinger’la bir araya geldi.

Toplantı eski New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg tarafından organize edildi.



YİĞİT BULUT'UN ÜST AKLI MASADA

Yiğit Bulut her hafta özellikle TRT Haber'deki Derin Analiz isimli programda üst akıl olarak tabir ettiği (ve söz konusu toplantıya katıldığı) bu Yahudi iş adamlarının ağırlıkta olduğu küresel sermayeyi hedef alıyor, Türkiye'yi karıştırmak isteyen odakların finansörü ve beyni olmakla suçluyordu.

Söz konusu toplantıya katılanlar Yiğit Bulut'un tarif ettiği üst akla uyuyor: Yatırımcı ve iş adamlarından EMEA CİTİ İcra Başkanı James C. Cowles, Coxton Associates ortağı Jeff Enslin, Lazard CEO'su Ken Jacobs, Blackstone Başkanı Hamilton E. Jones, Warburg Pincus CEO'su Chip Kaye, Kissinger Associates'i temsilen Henry Kissinger, BBVA İcra Kurulu Direktörü Jose Manuel Gonzalez-Paramo, WL Ross and CO. Başkanı Wilbur Ross, BM personeli emeklilik fonu başkanı Carol Boykin, satranç ustası Magnus Carlsen ve Temsilcisi Espen Agdestein ile Rotschild ailesi mensubu James Rotschild yer aldı.


<< Önceki Haber Yiğit Bulut üst akla haddini bildirdi mi? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER