YGS Türkiye ikincileri Körfez'den

YGS Türkiye ikincileri Körfez'den

İZMİR (CİHAN)- İzmir Körfez Dershaneleri, YGS'de üç Türkiye ikinciliği alarak büyük bir başarıya imza attı. Sınıf arkadaşı olan Körfez Dershanesi öğrencileri Sueda Şanlı ve Dilan Atar, tıp okumak istiyor. Türkiye ikincisi olan üç öğrencisini tebrik eden Körfez Dershaneleri Genel Müdürü Hakkı Ertan, "Körfez Dershaneleri Eğitim Kurumları olarak biz, 30 yıllık bilgi birikimimizle bundan sonra Körfez Okulları olarak yolumuza devam edeceğiz." dedi.

İzmir Fen Lisesi öğrencileri Şanlı ve Atar ile Özel Yamanlar Koleji öğrencisi Melih Demir, YGS Türkiye ikincisi oldu. Haberi alan öğrenciler, mutluluklarını Körfez Dershanesi'nde öğretmenleriyle paylaştı. Düzenli çalıştıklarını belirten Sueda Şanlı, "En başından bir plan koyduk önümüze ve o plan dahilinde çalıştık. Bir yerden sonra da hem başımızdaki öğretmenlerin deneyimine hem de kendimize güvenimiz arttıkça daha da inanmaya başladık. İyi çalıştığımıza inandığımız için iyi bir psikolojiyle girdiğimizi düşünüyorum sınava. Böyle bir sonuç geldi, çok mutluyuz. Emeğinin karşılığını almak, insanı her zaman mutlu eden bir şey. Benim için büyük bir adım. Daha da fazla çalışıp ikinci sınavda da büyük bir başarı göstermek istiyorum inşallah. Tıp okumak istiyorum." dedi. Dilan Atar da, "Düzenli çalışmaya bağlı her şey. Hocalarımızın verdiği programlar ölçüsünde düzenli bir çalışma yürüttük. Gereksiz bir çalışma yapmadık. Doğru kaynaklardan, doğru soruları çözerek yürüdük bu yolda. Ben de tıp istiyorum. İkincilik, beklediğim bir sonuç değildi ama sınıfça düzenli bir çalışmanın sonucunu alacağımızı düşünüyorduk." diye konuştu.

Öğrencileri tebrik eden Körfez Dershaneleri Genel Müdürü Hakkı Erten, "Körfez Dershaneleri olarak üç dalda Türkiye ikincimiz var. Öğrencilerimizi, okullarını ve idarecilerini tebrik ediyoruz. Sueda Şanlı ve Dilan Atar, Türkiye ikincisi, İzmir Fen Lisesi öğrencileridir ve aynı zamanda aynı sınıf öğrencileridir. Önemli bir başarıya imza atmışlardır. Bunun yanısıra Yamanlar Koleji öğrencimiz Melih Demir Türkiye ikincisi olmuştur. Kendisini de bu vesileyle tebrik ediyoruz. Körfez Dershaneleri olarak biz, bu manzaraları yaşamaya ve yaşatmaya alışık olan bir kurumsal kimliğe sahibiz. 30 yıldır eğitim ve öğretim hayatına İzmir'de devam eden Körfez Dershaneleri, önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Öğrencilerimize gerekli özveriyi, gerekli çalışmayı kurumsal olarak yaptığımıza inanıyoruz."

'KÖRFEZ OKULLARI OLARAK YOLA DEVAM EDECEĞİZ'

Okul olarak yollarına devam edeceklerini söyleyen Erten, "Körfez Dershaneleri Eğitim Kurumları olarak biz, 30 yıllık bilgi birikimimizle bundan sonra Körfez Okulları olarak yolumuza devam edeceğiz. İzmir'in ve Ege'nin çeşitli noktalarında Körfez okulları açarak, eğitimdeki bilgi birikimimizi bütün öğrencilerimize ulaştırmış olacağız. Sadece bu öğrencilerimiz değil, bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. LYS'de de aynı başarıyı göstereceklerine inşallah inanıyoruz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber YGS Türkiye ikincileri Körfez'den Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER