YGS Sinop 1.si FEM Dershanesi'nden çıktı


SİNOP (CİHAN)- Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre Sinop FEM Dershanesi öğrencisi Melike Sarkandı tüm puan türlerinde Sinop 1.si oldu.

Yaklaşık 2 milyon öğrencinin ter döktüğü sınavda Melike Sarkandı, Türkiye ortalamasında YGS-1'de 470,66702 puanla Türkiye 445.si, YGS-2 puanında Türkiye 670.si, YGS-3 puanında Türkiye 546.sı, YGS-4 puanında Türkiye 563.sü, YGS-5 puanında Türkiye 404.sü ve YGS-6 puanında Türkiye 413.sü olmayı başardı.
Melike Sarkandı elde ettiği başarıda disiplinli ve düzenli çalışmasının yanında ailesinin, okulunun ve dershane öğretmenlerinin ciddi katkısı olduğunu söyledi. Sarkandı, "Dershanemizin bu başarımda katkısı çok fazla oldu. Özellikle sürekli moral motivasyon aşılayan sınıf danışman öğretmenim Merve Ayazoğlu'na ve fizik öğretmenim İhsan Öztürk'e başarımdaki katkılarından dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

Sarkandı' yı tebrik eden FEM Dershanesi Müdürü Mehmet Mercan, "FEM Dershaneleri olarak başarılarımızın temelinde özverili ve fedakarca çalışan öğretim kadrosu, kaliteli doküman, nitelikli rehberlik ve objektif ölçme ve değerlendirme yatmaktadır. YGS sonucu beklentilerinin altında gelen tüm öğrencilerimizin moral bozmadan erken toparlanıp biran önce LYS'ye hazırlığı hızlandırmaları gerekmektedir." diye konuştu.

Ayrıca 2015-2016 eğitim öğretim döneminde dershanelerin dershanecilik anlamında hizmet veremeyeceğini hatırlatan Mehmet Mercan, "Şu an özellikle 11. sınıf öğrencilerinin önlerinde YGS'ye 1 yıl kaldı. Mağduriyet yaşamamaları için şimdiden ciddi hazırlıklara başlamaları gerekir. Katkı sağlamak adına FEM Dershanesi olarak son fırsatı değerlendirme adına Yaz Okulu Programı (YOP) düzenledik. Bu fırsatı değerlendirmeleri ve kaçırmamaları gerektiğini düşünüyorum." diye sözlerini tamamladı. CİHAN
<< Önceki Haber YGS Sinop 1.si FEM Dershanesi'nden çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER