Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir:

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir: - Asfalt çalışması için halkımıza söz verdim, bunu da başaracağım


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Asfalt çalışması için halkımıza söz verdim, bunu da başaracağım dedi.
     Akdemir, düzenlediği basın toplantısında, her türlü eleştiriye açık olduğunu, eleştirileri dikkate almayan ve değerlendirmeyen birisi olmadığını söyledi.
     Zonguldakta yaşayan herkes adına görev yaptıklarını ifade eden Akdemir, şöyle konuştu:
     Bütün dernekler, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler birer kabın içerisindeyiz. Bizler birbirimize destek olma adına bu görevi aldık. İlimizin en büyük sorunu yollarımızdır. Ben Zonguldakın yol sorununu göremeyecek kadar aciz miyim- Burada oturan kişi, bu işleri ve halkın sorunlarını çözmek için burada değil midir- Bunun bir zamanı vardır. Asfalt çalışması için halkımıza söz verdim. Bunu da başaracağım. Şartlar ne olursa olsun inşallah bu yolu halkıma en iyi şekilde getireceğim. Ama bunun yağmuru, çamuru ve kışı var. Yollar niye asfalt değil- Zemin ve mekanın düzgün olması gerekir. Hava şartlarını müsait olması ve fabrikaların asfalt üretmesi gerekiyor. Üretilmeyen bir şeyi nasıl alıp yola dökerim. Ama maalesef geçen yaz yapılmadığından halkın kafasını bulandırıyorlar. Yolların bozuk olmasından dolayı bir soruşturma açıldı diyorlar. Hayır öyle bir şey yoktur. İddia ediyorum burada kim oturursa otursun gecesini gündüzüne katar o yolları yapar. O nedenle insanların kafası asla bulandırılmasın.
     Akdemir, daha sonra Zonguldakın sorunlarıyla ilgili hazırladığı dosyayı AK Parti ve CHP Zonguldak milletvekillerine teslim edeceğini belirtti.
    
     Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER