Zonguldaktan kısa kısa

Zonguldaktan kısa kısa -Ereğli İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.
     Kaymakam İbrahim Çay, toplantıda yaptığı konuşmada, kaymakamlık hizmetlerinin kurumlar arasında yaşanan uyumdan dolayı sorunsuz olarak gerçekleştirildiğini söyledi.
     Kamu kurum ve kuruluşlarının şube başkanları, daire müdürleri ve temsilcileriyle belli aralıklarla toplantılar yaptıklarını ifade eden Çay, şöyle konuştu:
     Toplantının amacı 2013 yılı içerisinde gerçekleştirilecek projeler, yatırımlar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaktır. Her şeyin koordinasyon ve birlik beraberlik içerisinde yapılması esastır. A kurumunun imkanlarını, B kurumunun imkanlarıyla birleştirerek daha güzel hizmet sunmaktır. Amacımız vatandaş odaklı hizmet anlayışı sunmaktır. Bunun içinde daire amiri arkadaşlarla 2,5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Elimizden ne geliyorsa yapmaktayız.
     Çay, ilçedeki daire müdürleri arasında çok uyumlu bir ilişkinin olduğunu kaydetti
    
     -Ereğli Belediyesinden engelli hastalara sağlık hizmeti-
    
     Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ihtiyaç sahibi engelli hastaların evinde, temizliğin yanı sıra tıbbi bakım imkanları sağladıklarını bildirdi
     Posbıyık, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlediği basın toplantısında, belediyelerine bağlı her müdürlüğünün halka hizmet etme zorunda olduğunu söyledi.
     Belediyelerin doğumundan ölümüne kadar her insana hizmet ettiğini ifade eden Posbıyık, şöyle konuştu:
     İhtiyaç sahibi engelli hastaların evinde temizliğin yanı sıra tıbbi bakım imkanları sağlıyoruz. Evlerinde yaşamak zorunda kalan engelli hastalarımızı, hiç değilse iyi havalarda gezdirebilmek için tekerlekli sandalye alıyoruz. Evlerinde tek başına yaşamak zorunda kalan hasta vatandaşlarımız var. Bu hastalarımızın evlerine temizlik ekiplerimiz gidiyor.
     Özel Kalem Müdürlüğümüz, artık belediyeye gelip yardım isteyen kimseye yardım malzemesi vermeyecek. Yardıma muhtaç olan insanların adresleri daha önceden tespit edilecek. Kumanyasından çocukların oyuncaklarına kadar her türlü ihtiyacı evlere teslim edeceğiz.
     Posbıyık, yakın bir zamanda ilçedeki tüm camilerin temizliklerini yapmaya başlayacaklarını aktararak, tüm camileri şerefelerine kadar aydınlatmayı düşündüklerini söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Zonguldaktan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER