Zirve Yayınevindeki cinayetlere ilişkin dava

Zirve Yayınevindeki cinayetlere ilişkin dava -Tutuklu sanık Varol Bülent Aral, tanık koruma imkanı sağlanması halinde mahkemeye yeni bilgiler vereceğini söyledi


MALATYA (A.A) - Malatyadaki Zirve Yayınevinde biri Alman uyruklu 3 kişinin boğazının kesilerek öldürülmesine ilişkin davanın 60. duruşmasında savunma yapan tutuklu sanık Varol Bülent Aral, tanık koruma sağlanması halinde mahkemeye yeni bilgiler vereceğini söyledi.
     Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada savunmasına devam eden sanık Varol Bülent Aral, Emre Günaydın ile Hüseyin Yelkiyi tanıştırdığımı kabul ediyorum. Bu suç mu- Hüseyinle tanışmam suçsa söyleyin. Mehmet Ülgerle görüşmüş olmam suçsa söyleyin dedi.
     Davada hem sanık hem tanık olan İlker Çınarın bir an önce dinlenilmesi gerektiğini belirten Aral, Burada kimse kendisine bir şey yapmaz. Neden korkuyor- İlkere ulaşmak istesem onu bir gecede bulurum iddialarında bulundu.
     Kendisine de tanık koruma imkanı sağlanması halinde mahkemeye yeni bilgiler vereceğini söyleyen Aral, beraatını talep etti.
     Gazetecilerin bulunduğu sıraya dönerek hakaret eden Aral, Mahkeme Başkanı Hayrettin Kısanın heyete doğru konuşması yönünde uyarması üzerine, hakkında yazılanlardan ve uzun süre tutuklu bulunmasından rahatsız olduğunu ifade etti.
     Duruşma, yarın devam edecek.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Zirve Yayınevindeki cinayetlere ilişkin dava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER