Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: -Polatlı Bugsaş Spor maçını kazanıp kupada yolumuza devam edeceğiz


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Polatlı Bugsaş Spor maçını kazanıp kupada yolumuza devam edeceğiz dedi.
     Şahbaz, Atatürk Stadında düzenlediği basın toplantısında, Eskisehirsporun 26 Kasımda deplasmanda yaptığı Trabzonspor maçını kazanarak ligdeki çıkışını sürdürdüğünü kaydetti.
     Eskişehirsporun Kardemir Karabükspor maçıyla başlayan ligdeki çıkışının devam ettiğini anlatan Şahbaz, şöyle konuştu:
     Takım olma yolunda iddiamızı sürdürürken kadromuzdaki futbolcularımız forma giriyor. Eskişehirspor sadece 11 kişiden oluşmuyor. Bütün kadro takım için elinden geleni yapıyor. Kalıcı ve sürekliliği olan bir Eskişehirspor olma yolunda teknik direktörümüz Ersun Yanal ve ekibinin yaptıklarını tebrik ediyorum. Uzun vadeli düşüncelere sahip bir teknik heyetin takıma katkısını herkes görüyor. Takım olmanın ne kadar önemli olduğunu bu hafta daha iyi anlayacağız. Ziraat Türkiye Kupası maçları başlıyor. Kupada da iddialı bir ekip olan Eskişehirspor, Spor Toto Süper Ligde, Ziraat Türkiye Kupasından ve Avrupa kupalarında mücadele edecek bir yapı oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
    
     -Taraftarımızın maça alınmaması bizi çok üzdü-
    
     Şahbaz, takımının yarın, Polatlı Bugsaş Spor ile Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda karşılaşacağını ifade ederek, Bu maç için hazırlıklarımız devam ediyor. Bu maçı önemsiyoruz. Kupada da iddialıyız. Taraftarımızın güvenlik nedeniyle maça alınmaması bizi çok üzdü. Polatlı Bugsaş Spor maçını kazanıp kupada yolumuza devam edeceğiz diye konuştu.
     Eskişehirsporun 2 Aralıkta sahasında Kasımpaşaspor ile karşılaşacağını hatırlatan Şahbaz, şunları söyledi:
     Bu maçı kazanıp galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Kasımpaşaspor maçını kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanmak, hedeflerimize ulaşmak için önemli. Daha sonra Beşiktaş ve Bursaspor ile karşılaşacağız. Bu maçlarda da iddialıyız. Kasımpaşa maçında taraftarımızın 12nci adam olarak bizi desteklemesinden mutluluk duyacağız. Bu maçtaki bilet fiyatları açık tribün 20, kapalı ve misafir tribün 25, VIP A 50, VIP B 75, VIP C de 75 lira olarak belirlendi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER