Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Tokatspor Futbol Şube Sorumlusu Gürses: -İnşallah kupada 3. kez gruplara kalırız


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatsporun futbol şube sorumlusu Ahmet Gürses, Ziraat Türkiye Kupasında 3. kez gruplara kalmak istediklerini söyledi.
     Gürses, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 13. haftasında Alanyasporu son dakikada attıkları golle 1-0 yenerek, moral kazandıklarını belirtti.
     Ziraat Türkiye Kupasında yarın Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacaklarını belirten Gürses, Takımımızın morali çok iyi. Salı günü kendi saha ve seyircimizin önünde Mersin İdmanyurdunu konuk edeceğiz. Bu maçta elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğiz diye konuştu.
     Tokatsporun bundan önceki yıllarda kupada iki kez gruplara kaldığını hatırlatan Gürses, şöyle devam etti:
     2008-2009 ve 2009-2010 futbol sezonunda Tokatspor Türkiye Kupasında gruplara kalmıştı. O zaman da teknik direktörümüz Namık Altunsoydu. Altunsoy, kupada şanslı bir teknik direktör. İnşallah, kupada 3. kez gruplara kalırız. Mersin İdmanyurdu, güçlü bir takım. Bu bilinçle sahaya çıkacağız. İnşallah, tur atlayan takım oluruz. Tur atladığımızda kulübümüz için maddi kazanım da olacak. Tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz.
     Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Tokatspor ile Mersin İdmanyurdu yarın saat 13.00te Gaziosmanpaşa Stadında karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu / Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER