Ziraat Türkiye Kupası finaline doğru

Ziraat Türkiye Kupası finaline doğru -Ankara Valisi Yüksel: "19 Mayıs Stadyumunda ortak paydanın alkış olmasını yürekten temenni ediyorum"


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 22 Mayıs Çarşamba günü 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde, "ortak paydanın alkış olması" temennisinde bulundu.
     Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, karşılaşma öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Ankara Valisi Yüksel başkanlığında toplandı.
     Vali Yüksel, toplantıda yaptığı konuşmada, sporun sadece bir yarış değil, bir ülkenin uygarlık ve kültür seviyesini tüm aleme gösterme olayı olduğunu ifade ederek, "Spor, millet olma bağlarını kuvvetlendirir ve gelecek nesli şuurlandıracak spordan daha kuvvetli vasıta yoktur. Spor; toplumsal ortak paydadır, ortak akıldır, kitlelerin buluşma noktasıdır. Bu itibarla Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında oynanacak olan final karşılaşmasının yegane ödülünün paylaşmak, uzlaşmak ve kucaklaşmak olduğunu herkes idrak etmelidir" dedi.
     Yüksel, "19 Mayıs Stadyumunda ortak paydanın alkış olmasını yürekten temenni ediyorum" diye konuştu.
     Final karşılaşmasının sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun geçmesi için gerekli tertip ve tedbirlerin uygulanmasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden, her kademedeki personelin görevlerini üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getireceklerini ve uygulamanın birim üst yöneticileri tarafından da bizzat takibinin yapılacağını belirten Yüksel, "Ankarada kendilerine ev sahipliği yapmaktan onur ve gurur duyduğumuz güzide kulüplerimize, yöneticilerine, sporculara ve taraftarlara başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Ertuğrul Subaşı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası finaline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER