Zafer Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu toplantısı

Zafer Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu toplantısı -Kurulun 8inci toplantısı, Afyonkarahisarda yapıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Kalkınma Kurulunun 8inci toplantısı, Afyonkarahisarda yapıldı.
     Kurul Başkanı Mehmet Mühsürler, başkanlığını yürüttüğü ve Afyonkarahisar Ticaret Borsasında düzenlenen toplantıda, 2014-2018 yıllarını kapsayan 10. Kalkınma Planı hazırlıkları kapsamında bölge genelinde yapılan çalışmaları ele aldıklarını bildirdi.
     Plana, Zafer Kalkınma Ajansı aracılığıyla sağlanacak katkı hakkında bilgi sahibi olduklarını belirten Mühsürler, şöyle konuştu:
     Plan hakkındaki çalışmalarım, üyelerimizin görüş ve önerilerine sunulacak. Bu yılın sonunda başvuruya açılacak sosyal kalkınma içerikli yeni bir mali destek programını da ele aldık. Ajansımız önümüzdeki aylarda sosyal içerikli bir hibe programı uygulayacak. Bu hibe programından burada bulunan pek çok kurum yararlanabilecek. Bölgemizde önemli sosyal projeler gerçekleştirilebilecek. Bu nedenle bu program hakkında bilgi sahibi olmamız ve programa hazırlıklı olmamız çok önemlidir.
     Daha sonra, Ajans Genel Sekreteri Yılmaz Özmen tarafından gündeme ilişkin sunum gerçekleştirildi.
     10. Kalkınma Planı ile ilgili anket yapılması ve 2012 Yılı Ara Faaliyet Raporunun okunmasıyla sona eren toplantıya, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşaktan yerel yöneticiler, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Zafer Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER