Zafer Kalkınma Ajansından rektörlere istişare toplantısı

Zafer Kalkınma Ajansından rektörlere istişare toplantısı


KÜTAHYA (A.A) - Zafer Kalkınma Ajansı, Afyonkarahisarda bölge üniversiteleri rektörlerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.
     Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, AKÜ ev sahipliğinde bir otelde düzenlenen toplantıya, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ile Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen katıldı.
     Toplantıda, Zafer Kalkınma Ajansının TR33 Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı kapsamındaki Zafer Cazibe Merkezi ile ilgili planlama faaliyetleri ve Avrupa Birliğinin (AB) İnsan Kaynakları Geliştirilmesi Kapsamında Operasyonel Programı kapsamındaki çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
     Merkezi Kütahyada ve şubeleri Afyonkarahisar, Uşak ve Manisada olacak TR33-Bölgesel İnsan Kaynakları ve Kurumsallaştırma Enstitüsü (BİKEN) ile ilgili görüşlerin de dile getirildiği toplantıda, TR33-BİKENin bölge paydaşlarıyla birlikte bölgenin insan kaynakları politikalarını geliştirmek, desteklemek ve hayat boyu öğrenmenin felsefesine bağlı bölgenin iş gücü piyasasını düzenlemek ve ihtiyaçlarını gidermek üzere kurulacağı ifade edildi.
     Toplantı sonrası rektörler, AKÜnün 200 yataklı Acil Yardım ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret edip hastane hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Zafer Kalkınma Ajansından rektörlere istişare toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER