Zafer Bayramı

Zafer Bayramı -Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: -Türk milleti, her zaman yurdunu ve bağımsızlığını canından yüce tutmuştur


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Türk milletinin her zaman yurdunu ve bağımsızlığını canından yüce tuttuğunu bildirdi.
     Yağcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Türk milletinin, tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferinin, tarih sayfasındaki yerini inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak aldığını belirtti.
     Türk milletinin, kahraman Türk ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edeceğini ifade eden Yağcının, mesajı şöyle:
     Yüce Atatürkün bağımsızlık ve özgürlük benim karakterimdir sözü ulusumuzun binlerce yıllık tarihini ve bağlı olduğu değerleri en özlü ve yalın biçimde bizlere anlatmaktadır. Ulusumuz her zaman yurdunu ve bağımsızlığını canından yüce tutmuştur. Cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan kahramanlarımıza karşı da en önemli sorumluluğumuzdur. Bilecikte büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramında başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve Onun silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER