Zabıta Haftası

Zabıta Haftası -Ünye Belediye Başkanı Arpacıoğlu: Ünye zabıtasının nezdinde bütün zabıtaların gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum


ORDU (A.A) - Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye zabıtasının nezdinde bütün zabıtaların gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.
     1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Ünye Belediyesi zabıta biriminden sorumlu belediye başkan yardımcısı Kemal Çöp, Ünye Belediyesi Zabıta Müdürü Fahri Yüksel ve zabıta ekibi, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlunu ziyaret etti.
     Arpacıoğlu, Ünyenin refah, huzuru ve asayişi için zabıta ekiplerinin 24 saat görevlerinin başında olduğunu belirterek, şunları söyledi:
     Zabıta ekiplerimiz ilçemizde kaldırım işgalinden yaya ve taşıt trafiğinin güvenliğine, vatandaşın refahı için mücadele eden arkadaşlarımızdır. Özveriyle çalışan bu arkadaşlarımızı kutluyorum. Vatandaşlarımızdan zabıta ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Ünye belediye zabıtasının nezdinde bütün zabıtaların gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
     Yüksel ziyarette, Şehrin düzenini sağlığını, huzurunu korumakla görevli arkadaşlarımız 24 saat görevinin başında vatandaşlarımız için çalışıyoruz dedi.
     Belediye ziyaretinin ardından Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar ziyaret edildi. Daha sonra da başkan yardımcısı Kemal Çöp ve zabıta ekibi esnafa çiçek dağıtarak onlarla sohbet etti.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER