Yüksekokul öğrencileri öğrencileri

Yüksekokul öğrencileri öğrencileri köy okulunu ziyaret etti


BATMAN (A.A) - Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, ilçeye bağlı Bayraklı köyündeki ilkokulu ziyaret ettiler.
     Kozluk Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ziyaret ettikleri Bayraklı köyündeki okulda öğrencilere eğitici oyuncak ile hikaye anlatma tekniklerine yönelik araç ve gereçleri hediye ettiler.
     Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Dursun, yapmış oldukları faaliyet amaçlarının kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Çocukların eğitim konusundaki duyarlılığını artırmak istiyoruz. Eğitimin önemi konusunda bazı tavsiyelerde bulunuyoruz. Bu ilk faaliyetimiz, ilk senemiz. Bu çalışmayı her sene farklı okullarda hayata geçireceğiz. Okullarla iletişim kurmak, etkinliklerle okulları birleştirmek istiyoruz. Bu bir mesajdır diğer okulların yapmış olduğu etkinliklerde paylaşılan materyallerin ambarda bekletilmesi yerine, çevre ya da köy okullarındaki öğrencilerle paylaşılması daha doğru olacağını düşünüyorum. Yapılan katkı bir anlamda öğrencilerimizin gelişimlerinini desteklemek için bu kardeş köy okulumuzla öğrencilerimizin hazırladığı eğitici materyalleri paylaşmak istiyoruz. İnsanlar ekmekle doyar, emekle büyür ve sevgiyle yaşarlar.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Yüksekokul öğrencileri öğrencileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER