Yozgatlı iş adamı işçilerini umreye gönderiyor

Yozgatlı iş adamı işçilerini umreye gönderiyor -İş adamı Bilal Şahin, Yozgat ve İstanbuldaki fabrikasında çalışan 150 işçiyi, 12şer kişilik gruplar halinde umreye gönderecek


YOZGAT (A.A) - Yozgathayırsever iş adamı Bilal Şahin, Yozgat ve İstanbulda bulunun fabrikasında çalışan 150 işçiyi, 12şer kişilik gruplar halinde umreye gönderecek.
     İş adamı Bilal Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, İslam dininde paylaşmanın, güçsüzü korumanın ve gözetmenin çok önemli olduğunu ifade etti.
     İnsanlara elinden geldiğince yardım etmeye çalıştığını belirten Şahin, şunları kaydetti:
     Peygamber Efendimiz İşçinin ücretini, alın teri kurumadan ödeyiniz buyurarak, işçinin emeğinin karşılığının hemen verilmesini istemiştir. Fabrikada çalışan işçimizin bir çoğu kutsal topraklara gitmek istiyordu. İşçilerimizin Peygamber Efendimizi ziyaret etmeye maddi olarak gücü yetmeyebilir düşüncesiyle onların bu istek ve arzusunu yerine getirmek istedik. Fabrikamızda çalışan bütün işçilerimizi 12 kişilik gruplar halinde kutsal toprakları ziyaret etmeleri için umreye göndereceğiz. Bunu uzun zamandır hayal ediyordum, bugün bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. İnşallah işçilerimiz orada ziyaretlerini yapar, hem kendileri, hem ülkemiz, hem de bizler için dua ederler. İşçilerimizden ilk grup bu akşam kutsal topraklara hareket edecek. Daha sonraki dönemlerde de diğer işçilerimizi göndereceğiz. Bu organizasyonla işçilerimiz de bir nebze olsun iş ortamından da kurtulmuş oluyor.
     Kutsal topraklara gidecek ilk kafilede yer alan işçiler de kendilerine böyle bir imkanı sunduğu için hayırsever iş adamı Bilal Şahine teşekkür ederek, Fabrika sahibi Bilal Bey, bizlere her zaman bir patrondan ziyade bir baba, bir ağabey gibi davranıyor. Bugün de bizi umre ziyareti için kutsal topraklara gönderiyor. Kendisinden Allah razı olsun, kendisine çok teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Yozgatlı iş adamı işçilerini umreye gönderiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER