Yozgat PMYOdan 296 polis adayı mezun

Yozgat PMYOdan 296 polis adayı mezun oldu


YOZGAT (A.A) - Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulundan (PMYO) 10. dönemde 296 polis adayı mezun oldu.
     Okulda düzenlenen törende konuşan Vali Necati Şentürk, öğrencilerle gurur duyduğunu ifade ederek, mezunlara başarı diledi.
     Polisin görevinin suç ve suç örgütleri ile mücadele etmek olduğunu anımsatan Şentürk, Polisin suçlularla mücadele ederken ilkesi, evrensel ilkeler olmalı. Sizler artık göreve atanıyorsunuz. Sizin göreviniz, her karışı şehit kanıyla sulanmış olan bu vatan toprağını beklemektir. Sizin göreviniz, tarih boyunca esaret nedir bilmeyen Türk milletine hizmet etmektir dedi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ ve Beşer Atalay ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahinin gönderdiği kutlama mesajlarının okunduğu törende öğrencilerden oluşan halkoyunu ekibi gösteri sundu.
     İnternette izlenme rekorları kıran Oğlum Bak Git adlı skeci canlandıran polis adayları, beğeniyle izlendi. Dönem birincisi Seyit Emre Cömert, yaş kütüğüne plaket çaktı.
     Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer ve protokol üyeleri, dereceye giren öğrencilere diploma ve ödül verdi.
     Öğrencilerin yemin etmesi ve tören geçişinin ardından mezunlar, keplerini fırlattı.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Yozgat PMYOdan 296 polis adayı mezun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER