YÖRSİAD Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

YÖRSİAD Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi -Semih Beken, yeniden başkanlığa seçildi


ANTALYA (A.A) - Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (YÖRSİAD) Olağan Genel Kurulunda Semih Beken, 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.
     Genel kurul öncesi üyelerin katılımı ile kokteyl düzelendi. Porto Bello Hotelde gerçekleştirilen genel kurul toplantısına 48 üyeden 35i katıldı. Açılış ve yoklamanın ardından divan teşekkülü gerçekleştirildi, divan başkanlığına Osman Ali Eciş ve yardımcılıklarını da Seyfettin Şahin,Nursel Aydın getirildi.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından sırası ile yönetim kurulu faaliyet Raporu ve denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi.
     Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Semih Beken, yeniden YÖRSİAD başkanlığa getirildi.
     Semih Beken, yaptığı açıklamada, yeni yönetimin 48 üyeden oluştuğunu belirterek, ilk hedeflerinin üye sayısını arttırmak ve daha aktif bir yol izlemek olacağı söyledi.
     Beken, 3 yıl önce hep birlikte kurduğumuz derneğimizin bu günlere gelmesinde gösterdiğiniz ilgi ve katkıya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çok yeni bir dernek olarak kısa sürede, bölgemizde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaptığımız birçok organizasyon ile adımızı duyurduğumuza inanıyoruz. Yaptığımız birçok sosyal etkinlik ile de YÖRSİAD olarak örnek olduk. Artık daha çok tanınan ve sözümüzün dinlendiği bir derneğiz dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber YÖRSİAD Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER