Yöresel ürün satışı için büfe kuruluyor

Yöresel ürün satışı için büfe kuruluyor


ARTVİN (A.A) - Yusufeli Belediyesi yöresel ürünlerin satışı için 4 ayrı büfe kuruyor.
     Yusufeli Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların istedikleri yöresel ürüne kolayca ulaşabilmeleri için yeni bir adres olması ve Yusufelinin kendine has ürünlerinin tanıtımına imkan veren bir ortam oluşturulması amacıyla kurulan büfelerde sadece yöresel ürünlerin satışının yapılabileceği belirtildi.
     Belediye bünyesinde istihdam edilen İŞKUR elemanlarının çalıştırıldığı büfelerin, dış cephesi ahşap kaplama, içi tuğla örmeli, yerler seramik döşemeli, çatısı kamelya tarzında çok kullanılışlı olarak inşa edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Ayrıca büfelerin arasına Yusufelinin doğal ve tarihi güzelliklerini yansıtan tabloların konulması planlanıyor. Büfelerin yapımı öncesinde alana kilit parke taşı döşeyen Yusufeli Belediyesi, bay ve bayan tuvaleti yapımına da devam ediyor. Büfelerin tamamlanmasının ardından alanın çevre düzenlemesi yapılacak. Büfelerin ikisi, terminal bölgesinde büfe işleten iki esnafa verilerek büfelerin terminalden taşınması sağlanacak. Kalan 2 büfe için ihale yapıldıktan sonra yöresel ürün büfeleri vatandaşların hizmetine sunulacak.
    
     Muhabir: Yener Dedeoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Yöresel ürün satışı için büfe kuruluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER