Yol kenarında bekleyen işçiye otomobil çarptı:

Yol kenarında bekleyen işçiye otomobil çarptı: 1 ölü 8 yaralı -Karabükte, bir otomobil yol kenarında servis bekleyen işçiye ve başka bir otomobile çarptı. Kazada işçi ölürken, 8 kişide yaralandı


KARABÜK (A.A) - Karabükte, bir otomobil yol kenarında servis bekleyen işçiye ve bir otomobile çarptı. Kazada işçi ölürken, 8 kişide yaralandı.
     İstanbuldan Karabüke akraba düğününe gitmek için yola çıkan Nuh Mete Hatipoğlu (36) yönetimindeki 34 DZ 0252 plakalı otomobil, Cumayanı köyü mevkisinde, Cumayanı Sanayi Sitesindeki çalıştığı iş yerine gitmek için yol kenarında servis bekleyen Bayram Ulusa (48) sonrada Ulusu almak için yanında duran Hüseyin Çamoğlu (36) yönetimindeki 78 BM 073 plakalı otomobile çarptı.
     Kazada, servis bekleyen Ulus, otomobil sürücüsü Hatipoğlu ve aynı araçta bulunan Esra Hatipoğlu (31) ile Fatma Ayvalı (39), diğer araçta bulunan sürücü Çamoğlu ile aynı araçta bulunan Şevket Çamoğlu (29), Mehmet Çamoğlu(46), Emrah Çamoğlu (23) ve Hasan Hamlacı (57) yaralandı.
     Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ulus, hastaneye ulaşamadan yolda hayatını kaybetti.
     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Yol kenarında bekleyen işçiye otomobil çarptı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER