Yıldırım Belediye Başkanı Keskin:

Yıldırım Belediye Başkanı Keskin: -Kesinlikle kentsel dönüşümümüz veto yemedi


BURSA (A.A) - Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Kesinlikle kentsel dönüşümümüz veto yemedi dedi.
     Keskin, düzenlediği basın toplantısında Yıldırım Belediyesinin 7 mahalleyi kapsayan büyük kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelinen noktayı anlattı.
     Keskin, Yıldırımda irili ufaklı kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdiklerini, yapılan kentsel dönüşüm projelerinden vatandaşların memnun olduğunu ve bu konuda pek çok ödüle layık görüldüklerini söyledi.
     Bir hayli yol kat ettiğimiz projemize nifak sokmak isteyenler, vatandaşlarımızı infiale sürükleyenler çokça diyen Keskin, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Geçtiğimiz günlerde bir oda başkanımızın Yıldırım Belediyesinin yeni yapacağı kentsel dönüşüm veto yedi açıklamasına istinaden bu basın toplantısını yapmayı uygun buldum. Biz hiçbir zaman beyefendi tavrımızdan ödün vermedik, birçok defa da kendisini odasında ziyaret ettik. Bir kere de kendisi gelsin, bizlerle görüşsün. Biz bu bir yılı, sivil toplum örgütlerinin, vatandaşların görüşlerini almak için, biçtik. Kesinlikle kentsel dönüşümümüz veto yemedi.
     Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen kentsel dönüşüm çalışmasının veto edilmediğine dair resmi yazı ile bunu ispatlayabileceklerini dile getiren Keskin, Biz şu anda AFADtan gelecek görüşü bekliyoruz. 6306 sayılı kanun çerçevesinde işlemlerimizi sürdürüyoruz. Bunların maksadı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Vatandaşlarımızın endişe etmelerine gerek yok, 7 mahallemizde uygulanacak olan kentsel dönüşümümüz gerçekleştirilecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Yıldırım Belediye Başkanı Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER