YGSye doğru

YGSye doğru -Malatya Valisi Şahin mesaj yayımladı


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi öğrencilere başarılar diledi, halkın gürültü kirliliğine neden olacak davranışlarda bulunmamasını istedi.
     Şahin, yayımladığı mesajda, YGSnin 24 Mart Pazar günü tüm Türkiyede olduğu gibi Malatyada da yapılacağını hatırlattı. Sınavın huzur ve güven içerisinde geçmesi için kamu kurum ve kuruluşlarınca her türlü tedbirin alındığını belirten Şahin, sınav süresince gürültü kirliliğine neden olacak olumsuz davranışlarda bulunulmamasının öğrencilerin başarılarına katkı sağlayacağını ifade etti.
     Malatya Değerler Eğitimi Projesiyle gelişme çağındaki öğrencilerin sağlıklı kişilik kazanarak toplumsal ve ahlaki değerlerin bilinciyle donatılıp, motivasyon ve becerileri yüksek bireyler olarak topluma kazandırılması, Başarıya Doğru Projesiyle öğrencilere fırsat ve imkan eşitliğinin sağlanması, Aile öğretmenliği Projesiyle de ailenin çocukların yetiştirilmesinde ve sosyal özelliklerinin kazandırılmasındaki rolünün önemine dikkat çekilerek öğrencilerin akademik başarılarının istenilen düzeye gelmesinin amaçlandığını anımsatan Şahin, Bu projelerin başarıyla sonuçlanması için gayret sarf eden öğretmenlerimize, ailelere ve katkıda bulunan kamu görevlilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu duygularla 2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavının öğrencilerimize ve ilimize başarılı sonuçlar getirmesini dilerim ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER