Yerel gazetelerin yöneticileri AA Bölge Editör

Yerel gazetelerin yöneticileri AA Bölge Editör Masasına konuk oldu


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda yayınlanan yerel gazetelerin yazı işleri müdürleri, Anadolu Ajansı( AA) Kastamonu Bölge Müdürlüğü, Bölge Editör Masasının ilk konuklar oldu.
     AA Kastamonu Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda, Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar, AAnın 100. yıl hedefleri ile son dönemde gerçekleştirilen atılımlar ve gelişmelerle ilgili yazı işleri müdürlerine bilgi verdi.
     Baştimar, AAnın dünyanın her noktasında mutlaka bulunması gerektiğini ifade ederek, AAnın 100.yıl vizyonu çerçevesinde 4 yıl içerisinde 11 dilde yayın yapmayı hedeflediğini söyledi.
     Baştimar, sözlerine şöyle devam etti:
     AA, Türkiyenin sesini dünyaya duyuracak. Sınır komşumuz olan Suriyedeki bir olayı yabancı haber ajansları duyuruyordu. Daha da ötesinde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası verilerini dahi yabancı bir haber ajansı servis ediyordu. Bundan sonraki süreçte bu işi AA üstlenecek, bunlar güzel gelişmeler. Ayrıca oluşturduğumuz Bölge Editör Masasına şehrin protokolünü ,sivil toplum kuruluşlarını davet edeceğiz,sorunlarını veya başarılarını haber yaparak tüm Türkiyedeki ve dünyadaki abonelerimize duyuracağız.
     Baştimar, Anadolu Ajansı Kastamonu Bölge Müdürlüğüne gösterdikleri için de gazetecilere teşekkür etti.
     Toplantıya, Açıksöz Gazetesi Yazı işleri Müdürü Mustafa Balcı, Sözcü Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Güven Tuzcu, Nasrullah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış Karabacak, Doğrusöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır, Sözcü Gazetesi Haber Koordinatörü Yaşar Kuru ve Nasrullah Gazetesi Yayın Yönetmeni Erkan Yılmaz katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik / Sinan Özmüş
     Yayıncı:Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Yerel gazetelerin yöneticileri AA Bölge Editör Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER