Yeni yıla doğru

Yeni yıla doğru -Zihinsel engelli öğrenciler yeni yılı kutladı


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri yeni yılı kutladı.
     Kırklareli Belediyesinin organizasyonuyla okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler yerli ve yabancı müzikler eşliğinde eğlendi.
     Etkinlikte palyaço ve noel baba kıyafeti giyen oyun eğitmenleri de yeni yıl dolayısıyla çeşitli hediyeler dağıttı.
     Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tülüş, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, çocukları mutlu etmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, bu tür etkinliklere önem verdiklerini kaydetti.
    
    
     -Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şimşirgil-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Marmara Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Tarihimize 300 yıldır düşmanlıklar yapılıyor dedi.
     Büro Memur-Sen Kırklareli Şubesi ve Kırklareli Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü işbirliğiyle Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta konuşan Şimşirgil, tarihin dizi, roman ve sinemadan öğrenilemeyeceğini söyledi.
     Tarihin okuyarak, ilim ve irfanla öğrenilebileceğini belirten Şimşirgil, Tarihimizin iyi bilinmesi gerekiyor. Tarihi benim kadar bilseniz bu dizileri, romanları sinema filmlerini gördükten sonra çok korkardınız. Tarihimize 300 yıldır düşmanlıklar yapılıyor diye konuştu.
     Büro Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiller de Türkiyede ve dünyada olan bitenlere sessiz kalmayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER