Yeni öğrencilere, şehir ve üniversite tanıtıldı

Yeni öğrencilere, şehir ve üniversite tanıtıldı


NİĞDE (A.A) - Niğde Üniversitesi (NÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna bu yıl kayıt yaptıran öğrencilere Niğde ve Niğde üniversitesi tanıtım programı düzenlendi.
     NÜden yapılan açıklamada, Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilerin, yaşayacakları şehri ve okuyacakları üniversiteyi tanımalarını sağlamak için eğitim öğretim yılının başında düzenlenen tanıtım programı Derbent Kültür Merkezinde gerçekleştirildiği belirtildi.
     Tanıtım programında açılış konuşması yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp ile okul müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve öğretim elemanları da öğrencilere çeşitli konularda bilgiler vererek sorularını cevaplandırdı.
     Programı kapsamında Niğdenin tanıtılmasına yönelik olarak düzenlenen gezide, Gümüşler Manastırı, Roma Havuzu, Tyana Antik Su Kemerleri ile merkez yerleşkede bulunan eğitim birimleri ve sosyal alanlar gezdirildi.
     Merkez yerleşke tanıtımı kapsamında Anıt alanında öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, öğrencilere öğrenim süresince dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı. Rektör Prof. Dr. Görür şunları kaydetti:
     Türkiyeye ve milletimize karşı sorumluluklarınızı layıkıyla yerine getirmek için var gücünüzle çalışmalısınız. Üniversite yönetimi olarak her türlü sorunu çözmeye ve tüm beklentilerine cevap vermeye çalışıyoruz. Üniversitemizin sahip olduğu imkanlar her geçen gün artmakta. Niğde ulaşım sorunu olmayan, güvenli, ekonomik ve huzurlu bir şehir, bu yönüyle burada okuduğunuz için kendinizi şanslı saymalısınız. Hepinize yeni hayatınızda başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yeni öğrencilere, şehir ve üniversite tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER