Yeni Malatyaspor, Tokatspor maçına iddialı hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor, Tokatspor maçına iddialı hazırlanıyor -Forvet oyuncusu Görür: Bu haftaki Tokatspor maçıyla yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Tokatspor maçına iddialı hazırlanıyor.
     Yeni Malatyaspor, hafta sonu yapacağı Tokatspor maçı öncesi Bölgesel Amatör Lig takımlarından Malatya İl Özel İdarespor ile Türkiye Futbol Federasyonu Tesislerinde hazırlık maçı yaptı.
     Maç öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor forvet oyuncusu Eren Görür, önceki hafta bir galibiyet serisine başladıklarını hatırlatarak, kendileri için ligin o zaman başladığını söyledi. Uyum sürecini atlattıklarını ifade eden Görür, Bunu zaten bu haftaki Kızılcahamam maçıyla gösterdik. İyi bir galibiyet aldık, iyi bir moral oldu dedi.
     Bu galibiyetin devamının geleceğini umduklarını dile getiren Görür, Bundan sonra yolumuzun açık olduğunu düşünüyorum. İnşallah galibiyet serisine devam ederek, bu haftaki Tokatspor maçıyla birlikte yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz diye konuştu.
     Orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut da lige başladıkları günden beri seri yakalamak istediklerini belirterek, bunu Denizli Belediyespor maçıyla başlattıklarını ifade etti.
     Kızılcahamamspor maçında herkesin kendilerinden beklentileri olduğunu vurgulayan Karabulut, Bütün takım arkadaşlarım, hepimiz galip geleceğimize inanıyorduk. Güzel oynadık ve galip geldik, mutluyuz dedi.
     Takımı ateşleme adına tek bir galibiyetin bile kendileri için yeterli olacağını bildiklerini anlatan Karabulut, şunları söyledi:
     Bunu da başardık. Bundan sonraki maçlarda elbette bunun yansımalarını göreceğiz. En başından beri amacımız bu ligde farklı olduğumuzu göstermekti. Büyük bir camiadayız sonuçta. Yapılan transferler, maddi manevi olanaklar gayet yerinde. O yüzden farklı bir takım olduğumuza en başından beri inanıyorduk ama belli bir süre adaptasyon, birbirine alışma süreci geçirdik. Bundan sonra ben gerekeni yapacağımıza inanıyorum.
     Pazar günü Tokatspor karşılaşmasında kazanmak için oynayacaklarını vurgulayan Karabulut, kazanmak için her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Yeni Malatyaspor, Tokatspor maçına iddialı hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER