Yayladağıspor Başkanı Bilgiliden MHK ve federasyona

Yayladağıspor Başkanı Bilgiliden MHK ve federasyona tepki


HATAY (A.A) - Yayladağıspor Kulübü Başkanı Mehmet Bilgili yaptığı basın açıklaması ile MHK ve Federasyona tepki gösterdi.
     Bilgili, geçtiğimiz hafta Hatay 2. Amatör Küme A Grubu takımlarından Kuruyerspor ile Yayladağıspor arasında oynanan maça hakem hatalarının damgasını vurduğunu öne sürdü.
     Hakem ve federasyona tepkisini dile getiren Bilgili, şunları kaydetti:
     Yeni sezona büyük paralar harcayarak şampiyonluk parolasıyla başladık. Ve ilk üç maçta net skorlarla 3 de 3 yaptık. Geçen hafta Antakyada oynadığımız grubun derbisi sayılacak Kuruyer maçına 2 kırmızı kart ve 2 penaltıyla hakem damgasını vurdu. Yaptığı hatalar o kadar bariz hatalardı ki bunların masum hatalar olduğunu düşünmüyoruz. Çünkü rakip takımın yaptığı bir faulde oyuncumuz hastanelik olmasına karşın, faulü yapan oyuncuya verilen kartın rengi sarıydı. Maçın orta hakemi maçı adeta katlederek emeğimizi çaldı.
     Yapılan hataların art niyetli olduğunu düşündüklerini belirten Bilgili, bundan böyle MHK ve federasyona itimat etmediklerini, aynı hataların tekrarlanması durumunda takımı ligden çekeceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Erdal Türkoğlu / Emin Sansar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Yayladağıspor Başkanı Bilgiliden MHK ve federasyona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER