Yaşlı çiftin evlerinde boğazı kesilerek öldürülmesi

Yaşlı çiftin evlerinde boğazı kesilerek öldürülmesi -Antalyada 2 yıl önce televizyondaki bir evlenme programında tanışarak evlenen Mustafa Aktaş ve Fidan Aktaşı çiftini, Fidan Aktaşın cezaevinden firar eden oğlunun öldürdüğü tespit edild


ANTALYA (A.A) - Antalyada 2 yıl önce televizyondaki bir evlenme programında tanışarak evlenen Mustafa ve Fidan Aktaş çiftini, Fidan Aktaşın cezaevinden firar eden oğlunun öldürdüğü belirlendi.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Mustafa Aktaş (72) ve Fidan Aktaş (52) çiftinin boğazları kesilerek öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri evdeki çok sayıda ziynet eşyası ile Mustafa Aktaşa ait cep telefonunun çalındığını tespit etti. Cep telefonunun satıldığını tahmin eden polis ekipleri, kentteki cep telefonu alıcılarının yoğun olarak bulunduğu Yener Ulusoy Bulvarındaki işyerlerine tek tek girerek inceleme yaptı. Bulvardaki bir dükkana aynı marka telefonun satıldığını tespit eden polis ekipleri, dükkandaki güvenlik kameralarını inceledikten sonra cep telefonunun Fidan Aktaşın oğlu Fuat Erhan ve arkadaşı B.G. tarafından satıldığını belirledi.
     Fuat Erhanı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri Erhanın Antalya E Tipi Açık Cezevinden 10 Temmuzda firar ettiğini ve 13 Temmuzda da yol kontrolleri sırasında polis ekipleri tarafından Alanyada yakalanarak cezaevine teslim edildiğini tespit etti. Erhanın madde bağımlısı olduğu, cinayeti de 12 Temmuz tarihinde annesinin kendisine para vermemesine sinirlendiği için işlediği bildirildi. Polis ekiplerinin Erhanın arkadaşı B.Gyi de gözaltına aldığı öğrenildi.
     Muratpaşa ilçesi Mehmetçik Mahallesi Başak Apartmanında yaşayan Mustafa ve Fidan Aktaş çiftinin evinden gelen ağır koku üzerine komşuları durumu polise bildirmişti. Kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri Mustafa Aktaşı salonda, Fidan Aktaşı da yatak odasında boğazları kesilmiş halde bulmuştu. Yaşlı çiftin 2 yıl önce bir televizyondaki evlenme programında tanışarak evlendiği öğrenilmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Yaşlı çiftin evlerinde boğazı kesilerek öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER