Yardıma muhtaç aileye Sosyal Konsey desteği

Yardıma muhtaç aileye Sosyal Konsey desteği -Kırıkkalede eşi öldükten sonra 5 çocuğu ile birlikte yaşam mücadelesi veren kadına Sosyal Konsey sahip çıktı


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede eşi öldükten sonra 5 çocuğu ile birlikte yaşam mücadelesi veren kadına Sosyal Konsey sahip çıktı.
     Başkanlığını Kırıkkale Belediyesi Başkanı Veli Korkmazın eşi Nebahat Korkmazın yürüttüğü konsey üyeleri Yeni Mahallede yaşayan ve eşini bir süre önce kaybeden 5 çocuk annesi Aysel Balcıyı ziyaret ederek, gıda, kırtasiye, giyim ve yakacak yardımında bulundu.
     Balcının 5 çocuğu ile birlikte yaşadığı virane görünümündeki evin tadilatı konusunda da girişimlerde bulunan konsey, evin onarımı ile ilgili çalışma başlattı.
     Ev sahibi Aysel Balcı, yaptığı açıklamada, Sosyal Konsey7e duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:
     Sosyal Konsey sayesinde çocuklarımın üzerine yeni giysiler giydirip karınlarını gönüllerince doyurdum. Konseyin başkanı Nebahat Korkmaza ve bize yardım ulaştırmakta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sesimizi duydukları için minnettarım. Evimiz kış aylarında yaşanamaz hale geliyordu. Ben dayanabiliyorum ama çocuklarımın hastalanmasından korkuyordum. Şimdi tadilata alındı ve çok mutluyuz.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Yardıma muhtaç aileye Sosyal Konsey desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER