Yardım isteyen yaşlı kadının çantasını çaldılar

Yardım isteyen yaşlı kadının çantasını çaldılar -Adananın Kozan ilçesinde, devrilen sobanın üzerindeki kaynar suyla bacağı yaralanan yaşlı kadının çantası, yardım istemek için evinden çıktığı sırada 2 kişi tarafından çalındı


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde, devrilen sobanın üzerindeki kaynar suyla bacağı yaralanan yaşlı kadının çantası, yardım istemek için evinden çıktığı sırada 2 kişi tarafından çalındı.
     Alınan bilgiye göre, Aslanpaşa Mahallesi Emmi Faik Üstün Caddesindeki bir evde tek başına yaşayan Habibe Gezicinin (83) odun sobası devrildi. Bu sırada sobanın üzerindeki kapta bulunan kaynar suyun üzerine dökülmesi sonucu bacağından yaralanan Gezici, komşularından yardım istemek için dışarı çıktı.
     Yaşlı kadının iddiasına göre, yoldan geçen 2 kişi, sesini duydukları kadına yardım ederek, önce sobayı ve boruları evden çıkardı, daha sonra kadını yakındaki otobüs durağına götürmek istedikleri sırada çantasını zorla alarak kaçtı.
     Durumu fark eden yaşlı kadının komşuları, polise ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Kozan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Gezici, çalınan çantasının içinde nüfus cüzdanı ve bazı evraklarının bulunduğunu söyledi.
     Polis, zanlıları yakalamak için şehir mezarlığında ve çevresinde projektörle arama yaptı.
     Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan/Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Yardım isteyen yaşlı kadının çantasını çaldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER