Yalova Milli Eğitim Müdürü Yurtmandan müdürlere

Yalova Milli Eğitim Müdürü Yurtmandan müdürlere uyarı: -Velilerimiz sinirlendikleri veya kızdıkları bir olay yüzünden yanlış kelime kullanabilir. Onlara karşı sabırlı olun


YALOVA (A.A) - Yalova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, il genelindeki okulların müdürleriyle yeni eğitim-öğretim yılı dönem başı değerlendirme toplantısı düzenledi.
     Uygulama Oteli Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda okul müdürlerine hitap eden Yurtman, Yalovada eğitim öğretim sezonunun sorunsuz başladığını söyledi.
     Yalovanın her zaman eğitimde ilk sıralarda yer aldığına dikkati çeken Yurtman, Eğitimindeki başarıda istikrar var. Bu başarının bu dönemde de sağlanmasında ve sürmesinde sizlerin emekleri de etkili olacak. Geçtiğimiz dönemde alanımızda herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Bunun için de sizlere teşekkür ediyorum dedi.
     Yurtman, okul müdürleriyle aralarında daha güçlü bir bağ olması gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Bazı konular hakkında bilgileri hem elektronik posta olarak hem de cep telefonlarınıza mesajla göndereceğiz. Bu konuda sizden hassasiyet bekliyorum. İstatistiki bilgiler konusunda da duyarlı olun. Son dönemlerde bazı eksiklikler ve yanlışlıklar tespit ettik. Bu işi hafife alan olursa gereğini yapacağım.
     Okullarda dersleri sabote edecek ve dersleri boşa çıkaracak çalışmalara izin verilmemesi gerektiğini de dile getiren Yurtman, müdürlerden makam kapılarını herkese açık tutmalarını ve ulaşılabilir olmalarını istedi.
     Yurtman, odasına kim gelirse gelsin ayakta karşıladığını belirterek, Sizler de öyle yapın. Misafirlerinizi ayakta karşılayın. Makam odanızı herkese açın. Velilerimiz sinirlendikleri veya kızdıkları bir olay yüzünden yanlış kelime kullanabilir. Onlara karşı da sabırlı olun diye konuştu.
    
     Muhabir: Nedim Güler
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Yalova Milli Eğitim Müdürü Yurtmandan müdürlere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER