Yalova Belediye Meclisinde gerginlik

Yalova Belediye Meclisinde gerginlik -AK Parti ve CHPli meclis üyeleri arasındaki gerginlik, diğer üyeler tarafından yatıştırıldı


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Meclisi toplantısında birbirlerinin üzerine yürüyen AK Partili Meclis Üyesi Adem Gülsün ve CHPli Kadir Ofluoğlu arasındaki gerginlik, araya giren meclis üyeleri tarafından yatıştırıldı.
     Yalova Belediye Meclisinin Ekim ayı 3. birleşimi Yakup Koçal başkanlığında, Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda imar komisyonundan gelen konular görüşüldü. Konular arasında Yalova Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yeni binasının yapımı için 4 kat imar talebi de yer aldı.
     Burada söz alan Başkan Koçal konunun bir sonraki ay görüşülmesini talep etti.
     AK Parti grubu adına söz alan Adem Gülsün, bakanlığın bu binayla ilgili ödeneği çıkardığını, bir sonraki aya bırakılmasının sorun yaşanmasına hatta ödeneğin geri çekilmesine bile yol açabileceğini dile getirdi.
     Konunun parti grubu olarak kendilerini de sıkıntıya sokacağını vurgulayan Gülsün, Milletvekilimizin ve il başkanımızın ödenekle ilgili verilmiş sözleri var. Bu bizi sıkıntıya sokar. Hatta ödenek bile geri gider dedi.
     Konunun bir sonraki ay görüşülmesine destek veren CHPli üye Kadir Ofluoğlu ise Burası Yalova Belediye Meclisi ve mecliste kararları sadece bu meclisin üyeleri alır diye konuştu.
     Bu sözler üzerine ayağa kalkan Gülsün, CHPlilerin yönettiği meclisleri de gördük deyince sinirler gerildi. Ayağa kalkan Ofluoğlu, Sen CHPye laf söyleyemezsin dedi.
     Sırasından çıkan Gülsünün Yaşına hürmet ediyorum ama haddini bil demesi üzerine Kadir Ofluoğlu, Bilmezsem ne olur diyerek Adem Gülsünün üzerine yürüdü. İkilinin tartışmasını kavgaya dönüşmesini araya giren meclis üyeleri önledi.
     Yaşanan olay nedeniyle Başkan Koçal toplantıya ara verdi.
     Bir süre sonra salona dönen meclis üyelerine hitap eden Koçal, Burası meclis. Bizlerin sinirlerimize hakim olmamız lazım. Burada maksadını aşan kelimeler söylendi. Ben meclis adına herkesten özür diliyorum ifadesini kullandı.
     Ardından Yalova Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yeni binasının yapımı için 4 kat imar talebinin önümüzdeki ay görüşülmesine oy çokluğuyla karar verildi.
    
     Muhabir: Nedim Güler
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Yalova Belediye Meclisinde gerginlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER