Yalovada Belediye Meclisi toplantısı

Yalovada Belediye Meclisi toplantısı -Gençlik ve Kültür Merkezi, plana işlendi


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Meclisi toplantısında, Yalova Anadolu Lisesinin yan tarafında bulunan arazinin, planlara Gençlik ve Kültür Merkezi alanı olarak işlenmesi konusundaki imar teklifi kabul edildi.
     Meclisin mayıs ayı son birleşimi, Belediye Yakup Koçal başkanlığında, Belediye Meclis Salonunda yapıldı.
     Toplantıda ilk olarak Meclis üyeleri, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarındaki belediyeye ait iki dairenin bir yıllığına Milli Emlak Müdürlüğüne tahsis edilmesi önerisini kabul etti.
     Birleşimde, deniz ulaşımıyla ilgili hatların oluşturulması için Trafik Komisyonuna görev verildi.
     Toplantıda, hafriyat döküm alanı kurulması için bir komisyon oluşturuldu. Komisyonda Adem Gülsün, Cemil Aydın, Muammer Dönmez, Halit Güleç ve Ahmet Özsümer görev aldı.
     Meclis üyeleri, Taşköprü beldesinde bulunan Yalova Belediyesinin 950 su abonesinin, Taşköprü Belediyesine devrini de onayladı. Ayrıca, Termal Köylere Hizmet Götürme Birliğine 151 su abonesinin devrinin yapılması kararı da alındı.
     Birleşimde, Çevre Düzeni Planındaki değişikliklere yapılan itirazlar ise yetkinin belediyede olmadığı gerekçesiyle reddedildi.
     Toplantıda son olarak Yalova Anadolu Lisesi bahçesinin yanında bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Kültür Merkezi yapılması konusu gündeme geldi. Üyeler, burasının eğitim alanından çıkarılarak Gençlik ve Kültür Merkezi olarak işlenmesini oy çokluğuyla kabul etti.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Yalovada Belediye Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER